Minaxi

Mijn naam is Minaxi en ik vervul al geruime tijd de rol van projectmanager bij DLogic. Of het nu gaat om een eenvoudige website aanpassing of de ontwikkeling van een complexe webapplicatie, ik zorg ervoor dat ons team van ontwerpers en programmeurs de klus klaart!

Mijn specialisatie ligt echter vooral in het begeleiden van maatwerk projecten. Hierbij komt mijn technische kennis goed van pas, omdat ik het programmeurs team efficiënt kan aansturen en ervoor kan zorgen dat de opdrachten volgens de gestelde richtlijnen worden uitgevoerd. Ik ben altijd enthousiast om met klanten mee te denken, en dat is waar mijn kracht ligt. Er is niets zo bevredigend als het vertalen van een concept vanaf het allereerste begin naar een succesvol digitaal product.

Naast mijn werk bij DLogic vind ik ontspanning belangrijk. Hoewel ik graag op de hoogte blijf van de nieuwste trends in de online wereld, weet ik ook hoe ik van het leven kan genieten. Als Bourgondiër vind ik het heerlijk om te genieten van de goede dingen des levens, wanneer de gelegenheid zich voordoet. Daarnaast blijven de spirituele en filosofische aspecten van het leven mij fascineren, en ik zoek voortdurend naar mogelijkheden om mijn kennis en begrip hierover te verdiepen.

Heb je behoefte aan overleg over een idee dat je hebt? Loop je vast bij technische vraagstukken met betrekking tot een website of applicatie? Of wil je een volledige oplossing van concept tot het online vindbaar maken van je product of dienst? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen.

Minaxi heeft gewerkt aan

Shopify webshop voor The Harbour Club in opdracht van Mediabazen

Compleet nieuwe branding & Wordpress platform voor Bookeling

Augustu Shopify webshop re-design

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier