Een professionele website laten maken die écht bij je past?

Bij DLogic nemen we de tijd om ons in te leven in jouw bedrijf, diensten of producten, zodat we een professionele website kunnen bouwen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en effectief.

Op maat gemaakt ontwerp
Gericht op resultaten
Geschikt voor elk schermformaat
Razendsnelle prestaties
Technische zoekmachineoptimalisatie
Hosting met professionele prestaties

Zij investeren ook in een site van DLogic

Jouw bedrijf, onze creatie

Onze ontwerpen zijn volledig afgestemd op jouw bedrijf, waarbij we jouw wensen in acht nemen en tegelijkertijd ons professionele advies aanbieden.

 

Hierdoor kunnen we een online aanwezigheid creëren die jouw klanten zal aantrekken en boeien.

 

Bij ons ben je geen nummer; we streven naar een nauwe samenwerking en maatwerk voor elke klant.

Een aantal van onze succesvolle cases

Wordpress website met UX designs

Strategische weboplossingen voor de Reus business

Wordpress website voor Huiskamer Verzekeringen

Compleet nieuwe branding & Wordpress platform voor Bookeling

Wordpress website met UX designs voor HMG

Volledige re-branding, webdesign & ontwikkeling voor Silverdome

Wij zijn jouw logische partner

Met meer dan 500 websites op de teller weten wij perfect wat jij nodig hebt.
smartmockups_lmepih4x

Jouw website altijd en overal leesbaar

Bij ons beschouwen we responsief webdesign als een vanzelfsprekendheid. Wat houdt dat in? Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten voor het ontwikkelen van specifieke mobiele of tabletversies van je website. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat je website moeiteloos en perfect functioneert, ongeacht het apparaat dat je bezoekers gebruiken, of het nu een krachtige desktopcomputer is of een handige smartphone.

 

 

Het zit in ons DNA om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit betekent dat je klanten altijd vlot kunnen navigeren en kunnen profiteren van alle functies van je website, ongeacht het apparaat dat ze hanteren. Bij ons is responsief design niet zomaar een extra service; het is een integraal onderdeel van onze benadering. Wij geloven dat jouw online aanwezigheid niets minder verdient dan de hoogste kwaliteit, en dat betekent dat we geen compromissen sluiten als het aankomt op toegankelijkheid en gebruiksgemak. In het kort, bij ons kun je rekenen op een website die altijd en overal perfect werkt.

Scherm­afbeelding 2023-09-11 om 13.15.14

Zelf beheren

We realiseren ons dat het lastig kan zijn om voor elke kleine wijziging op de website een e-mail te moeten sturen. Daarom ontwikkelen we onze websites met WordPress, en maken we gebruik van een uitstekende pagebuilder.

 

Met deze pagebuilder kun je zelf pagina's bewerken in een visuele editor. Mocht je toch problemen ondervinden bij het doorvoeren van wijzigingen, dan kun je ons altijd een e-mail sturen

DLogic72--7

Gratis ondersteuning

Bij ons, wanneer je jouw website host en onderhoudt, kun je erop vertrouwen dat we voor je klaarstaan wanneer technische problemen zich voordoen, zonder extra kosten voor al je vragen.

 

Of je nu onze expertise wilt benutten of ons graag het roer wilt laten overnemen om jouw problemen op te lossen, we zijn er om jou te helpen. Op die manier kun jij je volledig richten op de belangrijke aspecten van jouw onderneming.

FAQ

Veelgestelde vragen

We gebruiken WordPress als basis voor al onze websites, omdat het het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld is. Dit garandeert dat jouw website lang meegaat en biedt tal van voordelen, zoals moeiteloze aanpassingen, een hoge zichtbaarheid in Google en eenvoudig sitebeheer.

Het is begrijpelijk dat je op zoek bent naar duidelijkheid, dus laten we je niet in onzekerheid achter.

Voor een eenvoudige informatieve website beginnen onze prijzen al vanaf € 1.500. Maar als je verlangt naar een uitgebreide website met functies zoals een blog, vacaturebeheer, portfolio en integraties voor marketing, dan is een budget tussen de € 5.000 en € 10.000 nodig om je wensen te vervullen.

Voor gedetailleerde informatie over webshops, nodigen we je uit om onze speciale pagina te bezoeken.

Ja, het is zeker een investering, maar het goede nieuws is dat de meerderheid van onze klanten deze investering binnen de eerste 12 maanden terugverdient, dankzij een aanzienlijke toename in leads of verkopen. Het is een slimme keuze voor de groei en het succes van jouw bedrijf om bij ons een website te laten maken!

Zeker weten! Onze klanten krijgen toegang tot uitgebreide handleidingen in het formaat van hun voorkeur, of dat nu PDF, video’s of persoonlijke trainingen zijn.

Hiermee kun je zelfverzekerd aan de slag met het beheer van je website. Als je liever het beheer van de website aan ons wilt uitbesteden, bieden we ook die optie.

Veel van onze klanten opteren voor ons alles-onder-één dak pakket.

Dit pakket biedt een vaste, maandelijkse prijs waarin we niet alleen zorgen voor het up-to-date houden van je website, maar ook voor het hosten ervan.

Daarnaast nemen we de registratie van je domeinnaam en de configuratie van je mailboxen op ons, en we zorgen voor de beveiliging van je website. Op deze manier bieden we een totaaloplossing voor jouw online behoeften.

Bij ons heeft maar liefst meer dan 20% van onze klanten een meertalige website.

Wij beschikken over uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van websites in diverse talen, en we gaan zelfs de uitdaging aan om sites in talen als Chinees en Arabisch te creëren.

Met onze expertise kun je erop vertrouwen dat we elke taalkundige uitdaging aankunnen en jouw internationale online aanwezigheid tot een succes kunnen maken!

We benadrukken vaak dat de doorlooptijd grotendeels afhankelijk is van jouw betrokkenheid.

Dankzij ons beproefde proces kunnen wij razendsnel een prachtige website voor je ontwikkelen.

Als de communicatie soepel verloopt, kunnen we de meeste projecten binnen een tijdsbestek van 4 tot 8 weken afronden. Jouw actieve deelname speelt hierbij een cruciale rol in het behalen van deze snelle oplevering.

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier