Verbeter je omzet met een webshop die converteert

Wij creëren webshops die resultaten opleveren! Geen uitdaging is te moeilijk, want we hebben al meer dan 500 websites gebouwd en geoptimaliseerd. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Op maat gemaakt ontwerp
Gericht op resultaten
Geschikt voor elk schermformaat
Razendsnelle prestaties
Hosting met professionele prestaties

Een design dat resultaten oplevert

Elk ontwerp dat we maken, is op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Geen gebruik van standaardsjablonen, geen beperkingen. Je huidige en toekomstige klanten zullen onder de indruk zijn van je online presentatie!

USP Dlogic

Snelle en professionele ontwikkeling

Binnen een tijdsbestek van 5 weken kunnen we je volledige webshop opzetten en operationeel maken, inclusief uitleg hoe je zelf dan kunt vullen en een geïntegreerd betaalsysteem

USP Dlogic

Eerlijke & transparante prijzen

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. We communiceren altijd de definitieve prijzen vooraf, zodat je helderheid hebt over de kosten voordat we beginnen

USP Dlogic

Compatibel met alle apparaten

We optimaliseren de webshop voor alle apparaten, zodat klanten ook eenvoudig kunnen bestellen via hun smartphone of tablet

Een aantal van onze succesvolle cases

Webshop shop voor E-MO Mobility

Verbeterde responsive webshop voor All Day LED

Wij zijn jouw logische partner

Met meer dan 500 websites op de teller weten wij perfect wat jij nodig hebt.
Dlogic-230706-20

Jouw website altijd en overal leesbaar

Bij ons is responsief webdesign een gegeven. Wat betekent dat? Geen extra kosten voor mobiele of tabletversies van je website. We zorgen ervoor dat je website perfect werkt op elk apparaat, van desktop tot smartphone. Dat is gewoon onze aanpak.

Ontwerp zonder titel (20)

Een webshop die altijd soepel en snel draait

Geen reden om te wachten! Je potentiële klanten verwachten directe laadtijden, en dat realiseren we met onze technische optimalisaties.

DLogic72--7

Zekerheid zonder zorgen

Jouw webshop is bij ons in goede handen wat betreft veiligheid. We nemen het werk achter de schermen voor onze rekening, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Onze hostingpakketten bevatten tevens 24/7 monitoring tegen aanvallen.

DLogic72--2

Transparante prijzen zonder verrassingen achteraf

Duidelijkheid is de sleutel voor elke ondernemer! Bij ons staat dat centraal. Wanneer je contact met ons opneemt, hoef je niet te vrezen voor onverwachte kosten die achteraf opduiken. Wij werken op basis van heldere verwachtingen. We zullen samen met jou de details doornemen en een transparante offerte presenteren.

Kortom, geen verrassingen, alleen maar heldere afspraken.

Het maken van een webwinkel met behulp van Woocommerce biedt de mogelijkheid om eenvoudig en effectief een online winkel op te zetten. Het stelt klanten in staat om artikelen te kopen via de website, waardoor het eenvoudig en efficiënt is voor zowel de winkeleigenaar als de klanten.

FAQ

Veelgestelde vragen

We beoordelen elke aanvraag om te beslissen of we de webshop in WordPress of Shopify ontwikkelen. We doen graag wat vooronderzoek voordat we standaard voor WordPress met WooCommerce gaan. Shopify heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en kan voor veel klanten een geschikte oplossing bieden. In beide gevallen werken we met ’s werelds meest gebruikte CMS-systemen.

Dat klopt! We leveren altijd handleidingen aan onze klanten in het format dat zij het prettigst vinden, of dat nu PDF, video’s of persoonlijke training is. Zo kun je zelf aan de slag met het beheer van je webshop.

Veel van onze klanten opteren voor ons alles-onder-één dak pakket.

Dit pakket biedt een vaste, maandelijkse prijs waarin we niet alleen zorgen voor het up-to-date houden van je website, maar ook voor het hosten ervan.

Daarnaast nemen we de registratie van je domeinnaam en de configuratie van je mailboxen op ons, en we zorgen voor de beveiliging van je website. Op deze manier bieden we een totaaloplossing voor jouw online behoeften.

Bij ons heeft maar liefst meer dan 40% van onze webshops een meertalige website.

Wij beschikken over uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van websites in diverse talen, en we gaan zelfs de uitdaging aan om sites in talen als Chinees en Arabisch te creëren.

Met onze expertise kun je erop vertrouwen dat we elke taalkundige uitdaging aankunnen en jouw internationale online aanwezigheid tot een succes kunnen maken!

De doorlooptijd voor het maken van jouw webshop hangt af van hoe snel je de benodigde inhoud, zoals tekst, afbeeldingen en huisstijl, aanlevert. Zodra we alle materialen hebben, stellen we een planning op en houden we ons eraan. Het ontwerpen en ontwikkelen van de webshop volgt daarna, en zodra deze gereed is, kan je webshop live gaan. We streven naar een efficiënt proces en een snelle oplevering in lijn met jouw wensen.

Bij ons ben je direct eigenaar van je webshop na de ontwikkeling. Met open-source software heb je altijd de optie om de hosting elders te regelen. Eerlijkheid en transparantie staan centraal in onze dienstverlening.

Vraag je je af wat software-updates, patches en bug fixes inhouden? Geen stress! Wij zijn experts en zorgen ervoor dat jouw webshop altijd online en up-to-date is! Jij kunt je gewoon blijven richten op bestellingen afhandelen.

Het hangt inderdaad af van je specifieke eisen, maar we begrijpen dat je graag een schatting wilt. Over het algemeen varieert het budget voor een webshop tussen €2.500 en €7.500.

We bieden een basispakket voor je webshop dat alles bevat wat je minimaal nodig hebt om te starten met verkopen. Daarnaast heb je de flexibiliteit om extra functionaliteiten en opties toe te voegen op basis van jouw wensen. Het mooie is dat we één vaste prijs opstellen op basis van jouw specifieke behoeften, zodat je altijd weet waar je aan toe bent zonder onverwachte kosten. Mocht je tijdens het proces beslissen dat je toch extra functies wilt, dan informeren we je direct over de impact op de totaalprijs voordat we aan de slag gaan. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Naast een professionele webshop zijn een domeinnaam, hosting en onderhoud essentieel om ervoor te zorgen dat je webshop online staat, zichtbaar is en soepel blijft draaien. Als je ervoor kiest om je webshop door ons te laten maken, kunnen we je ook assisteren bij het regelen van deze belangrijke aspecten.

Ja, bij ons is hosting en onderhoud verplicht. We begrijpen dat dit wellicht vragen oproept, maar deze verplichting is er om de kwaliteit, veiligheid en snelheid van jouw website te waarborgen. Door zowel hosting als onderhoud bij ons af te nemen, kunnen we ervoor zorgen dat jouw website altijd optimaal presteert en veilig blijft.

Hosting is verplicht omdat de serveromgeving een cruciale rol speelt in de prestaties van jouw website. Onze hosting infrastructuur is geoptimaliseerd voor snelheid en betrouwbaarheid, wat ervoor zorgt dat jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers. Bovendien stellen we beveiligingsmaatregelen in om jouw website te beschermen tegen cyberaanvallen.

Onderhoud is verplicht om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en goed blijft functioneren. We voeren regelmatig software-updates uit, lossen eventuele problemen op en voeren beveiligingspatches door. Dit helpt om potentiële kwetsbaarheden te minimaliseren en jouw website veilig te houden.

Ja, absoluut! Door zowel hosting als onderhoud bij ons af te nemen, heb je het voordeel van één aanspreekpunt voor al jouw website behoeften. We kunnen snel reageren op eventuele problemen en ervoor zorgen dat jouw website altijd optimaal presteert. Dit bespaart je tijd en zorgen, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf.

Wij zijn bekend met alle grote platforms en systemen. Of je nu verkoopt op populaire marktplaatsen zoals Bol.com, Blokker, Amazon of andere platforms, wij kunnen je webshop hieraan koppelen.

Er zijn verschillende goede redenen om een webshop te laten maken. Ten eerste kun je met een webshop jouw producten of diensten aanbieden aan mensen over de hele wereld, en niet alleen aan lokale klanten. Dit vergroot je bereik aanzienlijk. Daarnaast biedt een webshop gemak aan zowel voor jou als voor je klanten, omdat bezoekers op elk moment van de dag producten kunnen kopen zonder naar een fysieke winkel te hoeven gaan. Bovendien kan een webshop kostenefficiënter zijn om te runnen dan een fysieke winkel, omdat er geen huur- of personeelskosten zijn. Tot slot stelt een webshop je in staat om waardevolle gegevens te verzamelen over jouw bezoekers en hun koopgedrag, wat je kunt gebruiken om je marketing- en verkoopstrategieën te verbeteren.

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier