Shopify

Bam! Weer een mooie Shopify webshop in de lucht! DLogic en Mediabazen hebben succesvol samengewerkt aan de ontwikkeling van de webshop voor The Harbour Club. De samenwerking tussen beide bedrijven heeft geresulteerd in een prachtige Shopify-webshop, waar klanten nu de unieke lijn van mode- en lifestyleproducten van The Harbour Club kunnen ontdekken en kopen, ontworpen door de getalenteerde Selwyn Senatori.

Over het bedrijf

The Harbour Club staat bekend om zijn unieke ervaringen in meerdere restaurants door heel Nederland, waar gasten kunnen genieten van shared dining, wijnen, champagnes en signature cocktails.

Klant sinds

2023

Wat wij beheren

Shopify webshop

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lrq4ej16
Wie zijn Mediabazen

Mediabazen heeft een cruciale rol gespeeld in het creëren van de content voor de webshop. Ze zijn experts op het gebied van creativiteit en hebben ervaring met het tillen van de online aanwezigheid van verschillende ondernemingen naar een hoger niveau. Of het nu gaat om het vlammen van content, het vergroten van het bereik of het vertellen van een onvergetelijk verhaal aan de doelgroep, Mediabazen heeft bewezen dat ze deze doelen kunnen realiseren.

 

Elkaar versterken

Mediabazen zijn niet alleen betrokken bij projecten zoals The Harbour Club, maar ze zijn ook actief in de marketing voor persoonlijkheden zoals Jan Dino en spelen een essentiële rol in het branden en marketen van zijn nieuwe fastfoodketen, FC Kip, en andere opmerkelijke projecten

 

Al met al lijkt het erop dat de samenwerking tussen DLogic en Mediabazen vruchten heeft afgeworpen, resulterend in een succesvolle webshopervaring voor The Harbour Club en een sterke online aanwezigheid voor andere projecten. Het is duidelijk dat beide bedrijven een geweldige bijdrage leveren aan de wereld van creatieve marketing en digitale oplossingen.

About_us_-_perfect_match

Vrijblijvend kennismaken?

Als webdeveloper & projectmanager bij DLogic, sta ik klaar om digitale oplossingen te creëren voor de groei van jouw bedrijf. Laten we praten over jouw technische uitdagingen.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier