Webbrouwer & Webbouwer

DLogic is niet alleen een webbouwer, maar ook een (web)brouwer. Deze speciale bieren ontvang je persoonlijk, zodat we samen kunnen proosten op een succesvolle livegang!

 

Intussen heeft DLogic een aantal unieke speciaalbieren ontwikkeld, die jij als gewaardeerde klant exclusief mag ontvangen!

Debug dubbel

’t witte pijltje

Refresher (0.0%)

Browserbokje

(H)opfrissertje

Lanceerbier 2.0

Pixelpils

Lanceerbiertje

Zij hebben ook een biertje ontvangen van DLogic

Het idee achter de web(b)rouwer van Breda

Vroeger, heel lang geleden, maakten wij websites en informeerden we klanten per e-mail of telefoon zodra hun website live was. Dit was erg onpersoonlijk en paste niet bij onze bedrijfsfilosofie.

Daarom introduceren we al meer dan 4 jaar onze eigen lanceerbiertjes om samen te proosten op de lancering van jouw website! Dave houdt namelijk zelf ook van speciaalbier (zie ook op Untappd) en heeft deze persoonlijke touch in zijn bedrijf geïntegreerd.

Ook wij worden verstandig met een 0.0 biertje

Na het brouwen van 7 speciaalbiertjes met alcohol, is er nu ook een 0.0 versie beschikbaar, genaamd de “Refresher.

Claim je gratis bier voor onze (te late) website lancering!

Dave plaatste op LinkedIn dat als de livegang van deze website niet binnen 30 dagen zou lukken, hij gratis bier zou trakteren. Geweldig dat je deze pagina hebt ontdekt, want je hebt hier natuurlijk recht op!

 

Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten voor jouw rekening zijn, of je kunt ervoor kiezen om het bij ons op kantoor af te halen (op afspraak). Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis bier, zowel in de 0.0 als alcoholhoudende varianten!

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier