Shopify

Ontdek de vernieuwde Augustu Shopify-webshop, waar Italiaans erfgoed en tijdloze elegantie samenkomen. Ons team heeft de gehele website opnieuw vormgegeven voor een strak, consistent en professioneel uiterlijk. Van een fris kleurenpalet tot boeiende video’s en reels, beleef een verbeterde online shopping ervaring.

Over het bedrijf

Bij AUGUSTO zijn ze gek op Italiaans vakmanschap en topkwaliteit. We kiezen zorgvuldig weelderige materialen en laten Italiaanse meesters hun magie erop loslaten. Het resultaat? Tijdloze meesterwerken in een wereld vol vluchtige mode.

 

Klant sinds

2023

Wat wij beheren

Shopify webshop

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lomw3spw
Design en Look & Feel

We hebben gewerkt met een nieuw kleurenpalet en dit consistent toegepast op verschillende pagina's en onderdelen van de website. Hierdoor heeft de website een nieuwe uitstraling gekregen die toegankelijker en duidelijker is voor bezoekers. Video's en reels zijn geïntegreerd tussen de producten op de homepage en categoriepagina's om de website meer beleving te geven.

UX/UI-optimalisatie

Op het gebied van UX/UI hebben we geanalyseerd welke elementen handig zijn voor bezoekers. Dit resulteerde in handige opties zoals kleurblokken, uitgebreide filters, een one-step-checkout en een 'style with it'-functie. Deze functie maakt het voor bezoekers overzichtelijker welke items kunnen passen bij het geselecteerde product.

smartmockups_lomvxoqw
smartmockups_lowq1j32
Informatieve pagina's

Vaak worden pagina's zoals 'veelgestelde vragen' en 'algemene voorwaarden' over het hoofd gezien bij het stylen van een website. Wij hebben echter ook hier de nodige aandacht aan besteed. De layout van deze informatieve pagina's is aangepast om consistentie en professionaliteit te behouden, waardoor ze perfect passen in het algehele ontwerp van de website.

Vrijblijvend kennismaken?

Als webdeveloper & projectmanager bij DLogic, sta ik klaar om digitale oplossingen te creëren voor de groei van jouw bedrijf. Laten we praten over jouw technische uitdagingen.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier