Jouw website,
onze zorg voor techniek.

Meer dan 95% van onze klanten geniet van hosting, onderhoud en technische assistentie door ons.

Meer dan 500 websites in onderhoud
85% van de websites zelf gebouwd
WordPress en plug-ins worden geüpdatet
Snel reagerende service bij vragen en/of problemen
Beveiliging van je website
Uptime monitoring

Het belang van goede hosting & onderhoud

Het is te vergelijken met het periodieke onderhoud van je auto, maar dan voor je (WordPress)-website. Al onze klanten vertrouwen op ons om dit onderhoud te verzorgen, zelfs als wij niet de oorspronkelijke website hebben ontwikkeld.

 

Bovendien bieden we onze eigen webhosting aan, die razendsnel en veilig is geconfigureerd op onze servers, zodat je website altijd op topniveau presteert.

 

Maar dat is nog niet alles! Voor webshops en grotere websites, waarbij 24/7 bereikbaarheid bij calamiteiten van essentieel belang is, bieden wij SLA-contracten aan. Als er onverhoopt een bug in je webshop optreedt, zorgen wij ervoor dat deze snel en efficiënt wordt verholpen, zodat je website weer naar behoren functioneert.

Een aantal van onze succesvolle cases

Wordpress website met UX designs voor HMG

Wij zijn jouw logische partner

Met meer dan 500 websites in onderhoud weten wij perfect wat jij nodig hebt.
Dlogic-230706-20

Jouw website, onze zorg

Het beheer van een WordPress-website kan worden opgesplitst in twee essentiële aspecten: technisch beheer en contentbeheer.

 

Terwijl de meeste organisaties graag zelf de content willen beheren, vertrouwen ze het technisch onderhoud van hun WordPress-website liever aan ons toe.

 

Daarom hebben wij de verantwoordelijkheid voor dat deel op ons genomen!

DLogic72-

Hosting voor (Wordpress) websites

Om ervoor te zorgen dat we jouw WordPress-website optimaal en efficiënt kunnen onderhouden, bieden we ook altijd onze hostingdiensten aan. We beschouwen dit als een vereiste omdat we onze eigen infrastructuur door en door kennen en de betrouwbaarheid ervan kunnen garanderen.

 

Naast het uitvoeren van regelmatige updates en het verzorgen van betrouwbare back-ups, nemen we ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de systemen op ons.

 

Op deze manier kun je je volledig concentreren op je eigen zaken zonder je zorgen te hoeven maken over de technische details en webdesign.

DLogic72--8

Service Level Agreement

Naast het uitvoeren van regelmatige updates, zorgen voor betrouwbare back-ups en het onderhouden van systemen, bieden we ook SLA-contracten aan via DLogic.

 

Met onze SLA-contracten ben je verzekerd van 24/7 bereikbaarheid, zodat we direct kunnen ingrijpen bij calamiteiten. Hierdoor hoeft je webshop nooit langdurig offline te zijn, wat jou als ondernemer geld zou kunnen kosten.

 

Bij DLogic nemen we jouw online zaken serieus en staan we altijd paraat om je te ondersteunen.

DLogic72--15

Eigen onderhoudspaneel

Om de veiligheid van door ons gehoste websites en webshops te garanderen heeft DLogic een eigen onderhoudspaneel. De websites die hier deel van uit maken worden door ons technisch up-to-date gehouden en regelmatig nagelopen op bugs, malware, virussen en andere fouten.

 

Zo zorgen we dat jouw onderneming online veilig en ook je bezoekers geen risico lopen.

FAQ

Veelgestelde vragen hosting & onderhoud

Het overnemen van de hosting & onderhoud van een WordPress website of Woocommerce webshop is binnen een week door DLogic geregeld!

Wanneer we samen besluiten om jouw migratie naar ons te laten plaatsvinden, hoef je je in 9 van de 10 gevallen geen zorgen te maken over migratiekosten. Slechts zelden moeten we deze kosten in rekening brengen, en dat komt omdat de huidige leverancier de (hosting) omgeving in zo’n staat heeft achtergelaten dat het voor ons een flinke inspanning vergt om dit kosteloos aan te bieden en te zorgen voor een solide basis voor onze langdurige samenwerking.

In de meeste gevallen is dat geen probleem. We houden echter een kleine slag om de arm. Als je WordPress-website niet door ons is gebouwd, voeren we eerst een grondige audit uit om te bepalen of deze technisch stabiel en veilig genoeg is. Als dit het geval is, nemen we graag het WordPress-onderhoud voor je over. Als dat niet het geval is, gaan we in overleg om te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Soms zijn enkele aanpassingen al voldoende om de basis van de website te verbeteren en deze geschikt te maken voor ons onderhoud.

Natuurlijk, dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We hebben ervaring in samenwerking met diverse reclame- en online marketingbureaus.

Zeker, we bieden WordPress-onderhoud uitsluitend aan voor websites die we hosten. Naast de efficiëntievoordelen (we zijn bekend met de hardware en hebben volledige toegang), brengt dit aanzienlijke voordelen op het gebied van beveiliging&snelheid met zich mee.

Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch in topconditie blijft, zodat deze altijd beschikbaar en up-to-date is. Onze service wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met hosting, waardoor we van tevoren al weten dat de basis, zoals de PHP-versie, in orde is. We zijn vertrouwd met de hardware. Met betrekking tot WordPress-onderhoud zorgen we ervoor dat zowel de WordPress-versie als de gebruikte plugins up-to-date zijn. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan bieden we een incrementele back-up van 90 dagen aan. Dit betekent dat we je website als een ’tijdmachine’ kunnen gebruiken en de versie van gisteren, vorige week of zelfs tot 90 dagen geleden kunnen herstellen als dat nodig is. Je website is bij ons in veilige handen.

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier