branding – wordpress

Bookeling, hét platform onder leiding van de gedreven Roniet, die met passie de wensen van haar klanten overtreft. Haar vernieuwde website, met oog voor sfeer en overzicht, biedt unieke diensten pagina’s en een geavanceerde workshop tool. Hiermee wordt het aanvragen van een op maat gemaakte offerte een moeiteloze ervaring! 

Over het bedrijf

Bookeling, opgericht en geleid door de ambitieuze en gedreven Roniet, staat bekend om het feilloos vertalen en overtreffen van de wensen van haar klanten. Roniet transformeert elk evenement in een magisch spektakel en geen enkele vraag of wens is te veel in de uitvoering van haar opdrachten. Deze toewijding leidt tot talloze positieve reacties en ervaringen van tevreden klanten.

Klant sinds

2022

Wat wij beheren

Hosting & Onderhoud
Minaxi heeft met haar expertise en geduld mijn nieuwe website voor Bookeling tot leven gebracht, en ik ben enorm blij met het resultaat!

Roniet van Bakel

Eigenaresse

Een nieuwe website voor Bookeling, het was hoognodig! Mijn website straalde niet uit wat ik allemaal realiseer in de entertainmentwereld. De juiste sfeer, content en informatie ontbrak. Gelukkig was daar Minaxi, zij heeft mij enorm goed door het hele proces begeleidt. Een goede website tot stand brengen is niet zomaar iets als je daar geen kaas van hebt gegeten ;). Minaxi heeft enorm veel kennis, geduld en ze denkt graag met je mee. Ik vind haar fijn en duidelijk in de omgang en afspraken worden goed nagekomen. Nogmaals bedankt!

Wat hebben wij gerealiseerd?

WhatsApp Image 2023-12-04 at 11.11.26
Design

Met het nieuwe ontwerp van de website legt Bookeling de nadruk op sfeer, overzicht, toegankelijkheid en conversie. Elke diensten pagina is uniek vormgegeven, waardoor de diensten optimaal tot hun recht komen.

 

Het logo en de complete huisstijl, ontworpen door DLogic, zijn naadloos doorvertaald naar het webdesign. Bezoekers worden visueel meegenomen door foto-impressies die per dienst worden weergegeven.

 

Om de focus op hoge conversie te behouden, beschikt elke pagina over een uitgebreid formulier waarmee online aanvragen per dienst eenvoudig kunnen worden gedaan.

Techniek

De website van Bookeling integreert geavanceerde technologieën, zoals een op maat gemaakte workshop tool. Deze tool maakt het mogelijk om direct een offerte op maat aan te vragen. Via de tool wordt de gebruiker visueel door vragen geleid, waarbij de gewenste workshop kan worden geselecteerd op basis van type, aantal personen, gewenste stad, locatie en voorkeursdatum.

 

Een automatische bevestigingsmail wordt verzonden naar zowel de klant als de beheerder (Roniet), en zelfs naar de specifieke persoon die verantwoordelijk is voor de workshop. Hierdoor wordt iedereen tijdig op de hoogte gebracht van potentiële aanvragen.

 

Na de aanvraag zal Roniet in samenspraak met de klant de daadwerkelijke offerte bevestigen, waarmee de online aanvraag succesvol wordt afgerond.

 

Bookeling 4

Vrijblijvend kennismaken?

Als webdeveloper & projectmanager bij DLogic, sta ik klaar om digitale oplossingen te creëren voor de groei van jouw bedrijf. Laten we praten over jouw technische uitdagingen.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier