Logo & Huisstijl ontwerpen

Een goede logo en huisstijl vormen de fundamenten van elke website. Een logo heeft de kracht om veel te communiceren over een bedrijf of merk.

 

Het is vaak het allereerste wat een potentiële klant opmerkt, en het kan het verschil maken tussen een positieve eerste indruk en een gemiste kans.

 

Rebecca van DLogic gaat graag voor je aan de slag!

Logo ontwerpen
Compleet huisstijlpakketten
Brochures&Flyers

Het proces met Rebecca

USP Dlogic

Overleg en onderzoek

Rebecca begint altijd met een eerste gesprek, waarin ze jouw doelen voor de huisstijl, de bedrijfsidentiteit en je concurrenten bespreken. Daarna gaat ze aan de slag met ons onderzoek, zodat jouw merk zich onderscheidt in jouw sector.

USP Dlogic

Concepten schetsen

Het ontwerpen van je huisstijl begint nu. Rebecca zal meerdere logo's schetsen en verschillende huisstijlontwerpen voorstellen, zodat je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit diverse unieke concepten.

USP Dlogic

Uitwerken en feedback

We nemen jouw favoriete concept en transformeren het tot een complete huisstijl, waarbij we ook de juiste kleuren en lettertypen selecteren. Door middel van meerdere feedbackrondes werken we samen naar jouw nieuwe huisstijl toe.

Een aantal van onze succesvolle cases

Shopify webshop Mommy To Be advent kalender

Compleet nieuwe branding & Wordpress platform voor Bookeling

Volledige re-branding, webdesign & ontwikkeling voor Silverdome

Een persoonlijke art director

Met jouw verhaal en missie als uitgangspunt, creëert Rebecca een uniek en krachtig merk, dat jou (of je bedrijf) neerzet als een genie en positioneert als een pro.
8

Authentiek

Het is begrijpelijk dat je geïnspireerd kunt raken door andere merken, maar probeer alsjeblieft niet om hen te dupliceren. Dit zal niet het gewenste resultaat opleveren. Jouw individualiteit en authenticiteit zijn waardevoller dan welke imitatie dan ook.

Dlogic-2307067

Duurzaam

Rebecca, onze creatieve goeroe, weet dat een sterke merkidentiteit een blijvende impact moet hebben. Met een doordachte strategie en een ontwerp dat de aandacht trekt, is ze er klaar voor om jouw merk te laten stralen.

Silverdome_Brandsheet

Flexibel

In een snel veranderende markt moeten merken flexibel zijn. Kijk naar marketingcampagnes; de kernmerkidentiteit blijft ongewijzigd, maar jaarlijks kun je een nieuwe campagne lanceren met een volledig nieuw concept.

5

Rebranding, ook geschikt voor kleine bedrijven

Er bestaat nog steeds het misverstand dat rebranding alleen iets is voor grote bedrijven met diepe zakken.

 

Toch is rebranding, of het ontwikkelen van je merk, voor elk bedrijf de moeite waard. Veel MKB-bedrijven beschouwen zichzelf niet als een merk, wat vaak leidt tot een beperkte groei.

 

Wanneer MKB-bedrijven echter investeren in hun merk en een rebranding doorvoeren, zien ze dat hun impact groter wordt. Dit gaat niet om het vergroten van winst en zelfverrijking, maar juist om een grotere maatschappelijke impact te kunnen hebben.

FAQ

Veelgestelde vragen rondom een branding traject via DLogic

Een logotraject via DLogic start je door contact op te nemen met ons team. We bespreken dan de merkwaarden van uw bedrijf en het (eventuele) huidige logo ontwerp. Zodra we een grondig begrip hebben van jouw merk, kunnen we beginnen met het het offertetraject.

De duur van het logo traject hangt af van de complexiteit van het logo. Maar meestal duurt het traject 2 tot 4 weken.

De kosten van een logo traject via DLogic zijn afhankelijk van de complexiteit van het logo. Onze logo trajecten zijn echter scherp geprijsd en worden afgestemd op de individuele wensen van onze klanten.

Branding helpt bij het opbouwen van herkenning, vertrouwen en loyaliteit bij klanten. Het stelt je bedrijf in staat om zich te onderscheiden van de concurrentie en een sterke positie op de markt te verwerven. Het draagt ook bij aan het definiëren van de bedrijfscultuur en identiteit.

Het kiezen van de juiste kleuren voor jouw merk hangt af van de doelgroep, branche en merkidentiteit. Het is belangrijk om kleuren te selecteren die passen bij de emoties en waarden die je wilt overbrengen. Rebecca kan hierbij helpen bij het kiezen van de juiste kleurenpalet.

Een uniek logo is zeer belangrijk omdat het jouw bedrijf onderscheidt van anderen en een blijvende indruk achterlaat bij klanten. Een generiek of te veel voorkomend logo kan leiden tot verwarring en maakt het moeilijk voor klanten om jouw merk te onthouden.

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier