2 minuten leestijd

11 maart 2021

Wie is onze nieuwe collega Tsaya?

Ik ben Tsaya, 35 jaar, geboren en getogen in Breda! 7 jaar werkzaam geweest als zzp-er in de evenementen en marketingbranche en door het ondernemerschap een bak aan ervaring en prachtige connecties op mogen doen.

Helaas is deze branche door de coronacrisis compleet op slot gezet en heeft dit mij doen beslissen te kijken binnen wat voor organisatie mijn competenties een toegevoegde waarde kunnen zijn. Gelukkig komt er na regen zonneschijn en dwingt het leven je soms om buiten je bekende wereld te kijken en dit heeft mij bij DLogic gebracht.  Dave en ik kennen elkaar al langer door gezamenlijke klanten en kennissenkring, dus met de behoeften van DLogic en mijn competenties is het voor ons een logische stap onze krachten te bundelen!

De officiële titel die ik krijg binnen DLogic is accountmanager. Accountmanager vind ik overigens een verkeerde functietitel. Ik manage geen ‘account’. Ik probeer de klant zo goed mogelijk te helpen, een prettige relatie op te bouwen (wat voor mij betekent, transparantie, eerlijkheid en vertrouwen) en daarnaast de klant in hun kracht te zetten. Ik zeg altijd maar: “Klant blij, wij blij.” Wat jullie van mij mogen verwachten is een directe dame die een dosis energie komt brengen, iemand die niet snel opgeeft en veel waarde hecht aan een open communicatie. Daarnaast zit mijn werkuitvoering tussen groen en rood in. De juiste vragen stellen en daarop doorpakken is iets wat ik van nature doe.

Ik hou van eerlijkheid en transparantie. Als iets niet goed gaat dan zijn we daar eerlijk over en zorgen we voor een gepaste oplossing. Als iets goed gaat, dan mag dat juist benoemd worden en moeten we daar trots op zijn.

Naast professioneel regelaar, ben ik mama van een prachtzoon en haal veel voldoening uit de natuur en lekker eten. In mijn vrije tijd, neem ik regelmatig een duik in de Galderse Meren, ook als de temperaturen rond het minpunt liggen.  Weerstand maakt weerbaar zullen we maar zeggen ;-).

Wil je meer weten of wil je weten wat DLogic voor jouw bedrijf kan betekenen? Schroom dan niet !
tsaya@dlogic.nl
076-820 0181

Ook leuk om te lezen

De noodzaak van server side tagging voor jouw website | DLogic
Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic
Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic
Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic
Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic

Gerelateerde blogs

De noodzaak van server side tagging voor jouw website | DLogic

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic

Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier