Webdesign Antwerpen

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Webdesign bureau in en rondom Antwerpen

Zoek je een professioneel webdesign bureau in de omgeving van Antwerpen voor het realiseren van een unieke website? Maak dan kennis met Dlogic, hét webdesign bureau in Antwerpen. Al meer dan 12 jaar maken wij een uniek webdesign voor iedere klant. Jouw website ook laten maken door Dlogic? Neem contact met ons op!

Webdesign Antwerpen
Website laten maken Antwerpen

Unieke webdesign

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een website heeft afgestemd op zijn of haar wensen. Daarom werken wij niet met standaard templates, maar maken een webdesign afgestemd op jouw ideeën. Hiervoor gaan we met jou in gesprek in Antwerpen om al je ideeën en wensen in kaart te brengen. Op basis hiervan maken wij een uniek webdesign voor jou. Kijk in onze portfolio voor onze eerdere websites.

Compleet pakket

Bij Dlogic weten we precies wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een website. Wij weten wat er nodig is om van jouw website een succes te maken. Daarom zorgen wij ook voor het complete webdesign pakket. Van strategie tot hosting en van webdesign tot het daadwerkelijk maken van je website. Dlogic helpt je van A tot Z. Daarom zijn wij hét webdesign bureau in Antwerpen voor jou. Wij komen graag langs voor een gesprek.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Gebruiksvriendelijke website

Het is belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is. Maar niet alleen voor de bezoekers, ook voor jezelf. Daarom maken wij de websites met WordPress. Dat is een CMS-systeem dat wereldwijd wordt gebruikt door webdesigners. Dit systeem is erg gebruiksvriendelijk, zowel voor ervaren webdesigners als voor mensen die weinig verstand hebben van webdesign. Zo kun je makkelijk zelf ook kleine aanpassingen doen. Al helpen we je natuurlijk met veel plezier. Wij maken graag unieke en gebruiksvriendelijke websites voor elke klant.

Webdesign bureau Antwerpen

Over Dlogic

Wij zijn hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt. Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?

Webdesign bureau Antwerpen

Wil je jouw website laten maken door een bureau in Antwerpen?

Neem snel contact met ons voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder bij het realiseren van een professionele website.