UX design – wordpress

Met trots presenteren we onze succesvolle samenwerking met HGM uit Breda. Samen hebben we een vernieuwde website gerealiseerd, waarbij we zorgvuldig aandacht hebben besteed aan zowel het design als de technische aspecten. In deze inleiding nemen we een duik in de details van onze inspanningen, waarbij we laten zien hoe we met HGM hebben samengewerkt aan een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook is uitgerust met krachtige functionaliteiten.

Over het bedrijf

Sinds 1989 gepassioneerd en gedreven: HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Klant sinds

2023

Wat wij beheren

Hosting en onderhoud
Topervaring met DLogic; Yorick en Dave waren altijd bereikbaar, luisterden naar onze wensen en leverden kwalitatief webdesign met een aanpasbaar ontwerp. Een absolute aanrader!

Melissa Claessens

Adviseur

Werken met DLogic was een fantastische ervaring. Hun team, met name Yorick en Dave, was altijd bereikbaar en stond open voor onze ideeën, wat de samenwerking soepel en aangenaam maakte.

 

Ze luisterden goed naar onze wensen en gaven duidelijk uitleg over hun ontwerpkeuzes.

 

Het beste is dat we nu een aanpasbaar design hebben, waardoor we niet voor elke wijziging afhankelijk zijn van een developer. Zeker een aanrader voor kwalitatief webdesign en geweldige service!

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lp6ztk94
Design

In het kader van een vernieuwde website voor HGM uit Breda hebben we het design van de website volledig aangepakt. Hierbij lag de focus op een frisse uitstraling en een verbeterde gebruikerservaring.

 

Met het advies van Yorick hebben we niet alleen esthetische verbeteringen doorgevoerd, maar ook functionaliteiten toegevoegd die de klant zelf eenvoudig in staat stellen de website te onderhouden.

Techniek

Technisch gezien hebben we belangrijke functionaliteiten geïmplementeerd om de website te verrijken. De krachtige filterfunctionaliteit op de subsidiespagina stelt bezoekers in staat om subsidies te filteren op basis van hun expertisegebieden en sectoren.

 

Subsidierelaties en de koppeling van nieuws- en tipberichten dragen bij aan een verhoogde ontdekkingsmogelijkheid voor de gebruikers.

smartmockups_lp703su4
HGM
Livegang

Bij een live gang hoort natuurlijk DLogic lanceerbier! Daarom is Dave pasgeleden op een vrijdagmiddag gaan borrelen bij HGM. Op kantoor bij HGM, in het centrum van Breda hebben Melissa en Dave geproost op een mooie samenwerking!

 

Kortom weer een tevreden klant, een goede lancering en een mooie review!

Vrijblijvend kennismaken?

Als UX Designer en projectleider bij DLogic combineer ik 5 jaar ervaring in designpsychologie en gebruikerservaring, met flexibiliteit, humor en gedegen documentatie voor succesvolle projecten.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier