WordPress

Huiskamer Verzekeringen, onderdeel van Huiskamer Hypotheken, biedt een complete financiële planningervaring met een gebruiksvriendelijke WordPress-website, ontwikkeld in samenwerking met DLogic. Klanten kunnen eenvoudig informatie vinden, premies berekenen en direct persoonlijk advies krijgen, wat bijdraagt aan vertrouwen en een positieve merkervaring.

Over het bedrijf

Bij Huiskamer Verzekeringen en Huiskamer Hypotheken krijg je een unieke benadering van financieel advies. Het team staat bekend om persoonlijke service en transparantie. Met één afspraak regel je zowel je hypotheek als verzekeringen. Ontdek de opties doormiddel van een gratis kennismakingsgesprek!

Klant sinds

2021

Wat wij beheren

Onderhoud & Hosting

Wat hebben wij gerealiseerd?

Huiskamer iphone
Behoefte van klant

In de wereld van verzekeringen is transparantie en toegankelijkheid van cruciaal belang. Huiskamer Verzekeringen begreep dit als geen ander toen ze besloten om hun online aanwezigheid te verbeteren. Als dochteronderneming van Huiskamer Hypotheken wilden ze een naadloze ervaring bieden aan hun klanten, waarbij alle aspecten van financiële planning onder één dak vielen. Dit was het moment waarop DLogic werd ingeschakeld om te helpen bij het realiseren van dit ambitieuze doel.

Wordpress systeem

Jannus Deijkers, de drijvende kracht achter Huiskamer Verzekeringen, stond voor de uitdaging om een website te creëren die niet alleen informatief was, maar ook intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor klanten van alle achtergronden. Met de expertise van DLogic werd besloten om WordPress te gebruiken als het platform voor de nieuwe website. Dit gaf Huiskamer Verzekeringen de flexibiliteit en vrijheid om hun inhoud gemakkelijk te beheren en bij te werken, waardoor ze snel konden reageren op veranderende behoeften en markttrends.

smartmockups_ls0cl7l5
smartmockups_ls0cytlf
Het resultaat & missie

Het resultaat van deze samenwerking mag er wezen! De nieuwe website van Huiskamer Verzekeringen is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. Klanten kunnen nu eenvoudig informatie vinden over verschillende verzekeringen, premies berekenen en zelfs direct contact opnemen met een adviseur voor persoonlijk advies. Dit betekent een enorme verbetering in de gebruikerservaring, waardoor klanten met vertrouwen en gemak kunnen navigeren door het complexe landschap van verzekeringen.

 

Belangrijk is ook dat de missie van Huiskamer Verzekeringen om klanten te helpen bij het afsluiten van verzekeringen in duidelijke taal en zonder onaangename verrassingen perfect wordt weerspiegeld in de website. De inhoud is helder, begrijpelijk en vrij van verborgen clausules of moeilijk te begrijpen juridisch jargon. Dit versterkt het vertrouwen van klanten in het merk en zorgt voor een positieve merkbeleving.

Vrijblijvend kennismaken?

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord met een eerlijk advies.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier