WooCommerce

In 2023 verwelkomde DLogic E-MO Mobility als een nieuwe klant. E-MO Mobility is een specialist op het gebied van elektrische scooters, motoren, fietsen en meer. Als officiële dealer van A-merken met een sterke nadruk op prijs-kwaliteitverhouding, zochten ze naar een oplossing om hun online aanwezigheid te versterken. Ze wilden niet alleen een webshop, maar ook ondersteuning bij hosting en onderhoud.

Over het bedrijf

E-MO Mobility is dé speciaalzaak voor elektrische scooters, motoren, fietsen en meer. Zij zijn officiële dealer van A-merken met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. E-MO Mobility levert kosteloos jouw nieuwe scooter bij jouw thuis af. Uiteraard kun je ook terecht bij hun voor onderhoud en reparatie van jou bij E-MO aangekochte voertuig.

Klant sinds

2023

Wat wij beheren

Hosting & Onderhoud

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_loe4yw0y
Woocommerce webshop

DLogic ging aan de slag om E-MO Mobility een webshop te bieden die hun unieke producten en diensten in de schijnwerpers zet. Deze webshop is ontworpen om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om elektrische voertuigen aan te schaffen. De webshop omvatte essentiële functies zoals productinformatie, prijzen, en bestelmogelijkheden. Het stelde E-MO Mobility ook in staat om technische aanpassingen zelfstandig in te voeren, waardoor ze flexibiliteit en controle over hun online aanwezigheid behouden.

Partners in duurzame mobiliteit

De initiële stappen zijn gezet, en we blijven nauw samenwerken met de klant om voortdurende verbeteringen door te voeren. Daarnaast onderzoeken we momenteel ook de mogelijkheden voor uitbreiding naar de Duitse markt. Dit benadrukt onze toewijding aan het succes van E-MO Mobility en ons streven naar groei en aanpassing om te voldoen aan de veranderende wensen van de klant.

smartmockups_loe5sy4o

Vrijblijvend kennismaken?

Als projectmanager en webdeveloper bij DLogic ben ik toegewijd aan het leiden van succesvolle projecten en het creëren van innovatieve weboplossingen.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier