Werkwijze

Je vraagt je vast af hoe wij te werk gaan...

De ontwikkeling van een website is altijd spannend. Dit document is bedoeld om jou wegwijs te maken in de werkwijze van Dlogic, zodat je weet wat je van ons kan verwachten nadat de offerte is geakkoordeerd. Let er echter wel op dat dit een algemene omschrijving is. Het kan zijn dat jouw website extra maatwerk vereist, of net even afwijkt van bepaalde aspecten in deze omschrijving. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit altijd vooraf aangegeven door één van onze collega’s.

WORDPRESS SITE NODIG?

De ontwikkeling van een website is altijd spannend. Dit document is bedoeld om jou wegwijs te maken in de werkwijze van Dlogic, zodat je weet wat je van ons kan verwachten nadat de offerte is geakkoordeerd. Let er echter wel op dat dit een algemene omschrijving is. Het kan zijn dat jouw website extra maatwerk vereist, of net even afwijkt van bepaalde aspecten in deze omschrijving. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit altijd vooraf aangegeven door één van onze collega's.

Wij staan klaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cursus neque et lorem massa malesuada.

In de regio Breda is Dlogic inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Maar ook ver daarbuiten weten bedrijven en organisaties ons te vinden. En daar zijn we best trots op.

We krijgen vaak te horen dat we uitblinken in persoonlijke contact, meedenken met de klant en kennis van zaken. En laat dat nu net zijn waar we ons bij Dlogic altijd op focussen.

Samen kunnen we meer dan alleen. Daarom luisteren we altijd naar jouw input. Gaan we samen zitten om ideeën te bespreken. En het is ook de reden dat Dlogic graag samenwerkt met professionals uit andere disciplines. Vormgevers bijvoorbeeld of fotografen en tekstschrijvers. Hierdoor is een sterk netwerk ontstaan dat er alles aan doet om jouw organisatie een online smoel te geven.

Team Dlogic

Het team van Dlogic werkt onder leiding van directeur en eigenaar Dave Boden. Voor iedere opdracht wordt gekeken welke specialisten uit welk vakgebied er nodig zijn.

Samen met Dave gaan ze voor jou aan de slag. Zo blijven de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden tussen de verschillende disciplines. Alles om tot het beste resultaat voor jou te komen.

Webdesign in breda

WordPress website laten
maken in Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cursus
neque et lorem massa malesuada.

WordPress
Website

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin.

WordPress
Webshop

Veelgestelde vragen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Uitgelicht werk

Onze klanten zeggen

5/5

Snel, goede service en vakkundig!

Snel, goede service en vakkundig! We werken heel graag met deze jongens samen!

photo[1]

Jens van Hoof

Monkeys & Bananas

5/5

Zeker aan te bevelen!

Wij hebben onze website laten vernieuwen, zowel aan de voorzijde als achterzijde. Daarbij heeft Dlogic laten zien dat ze veel kennis van de WordPress backend in huis hebben en ook meedenken om de snelheid te optimaliseren.

photo[1]

Bart Martens

MobilityWorks