Website laten maken Etten-Leur

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Website laten maken Etten-Leur

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Etten-Leur? Dan zit je bij DLogic goed. Wij zijn dé specialist op het gebied van webdesign en helpen je graag verder bij het maken van een professionele website. Samen bouwen we een platform dat écht resultaat oplevert. Laat je website maken door de specialisten van DLogic. Neem contact op voor meer informatie.

Website laten maken Etten-Leur
Etten Leur website laten maken

Professionele webdesigners voor jouw website

Bij DLogic hebben we al meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen van websites. Voor het laten maken van jouw website zit je bij ons dus zeker goed. Een professionele website is van belang als je je in de online wereld wilt bevinden. Je website is een soort visitekaartje voor jouw bedrijf. Wil jij voorbeelden zien van de websites die we al gebouwd hebben? Bekijk dan ons portfolio.

Jouw unieke website maken

We beginnen met een kennismaking. Zodat we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Hierin kunnen verwachtingen en wensen uitgesproken worden. Zodat we een website maken die echt voldoet aan jouw eisen. Bij het maken van je website, kan je je eigen tekst- en beeld materiaal leveren. Maar we hebben ook nauwe contacten met bedrijven die dit voor jouw kunnen doen. Nadat wij de eerste opzet van de website opleveren heb je de kans om nog opmerkingen te maken of vragen te stellen. Jij als klant staat bij ons centraal. Het is voor ons belangrijk dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Unieke website laten maken

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de belangrijkste aspecten van een goede website is de gebruiksvriendelijkheid. Een ontwikkeling hierin is dat steeds meer mensen via hun mobiel websites bezoeken. Hierdoor moet een website responsive zijn. Een website moet zich dus kunnen aanpassen aan elk formaat apparaat waarop je de website wilt bekijken. DLogic bouwt uitsluitend responsive websites zodat iedere gebruiker jouw website met gemak kan bekijken.

Website laten maken Breda

WordPress

Wij werken met het CMS-systeem WordPress. Dit systeem kent voordelen voor zowel jou als voor ons. Voor jou maakt WordPress het makkelijk om, nadat de website opgeleverd is, kleine aanpassingen te maken. Voor ons biedt WordPress vele functies waarmee we jouw website uniek kunnen maken. We maken dus geen gebruik van standaard templates maar maken echt unieke designs die passen bij jouw bedrijf. Zo blijft jouw website hangen bij jouw doelgroep.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Website laten maken Etten-Leur?

Wij staan enthousiast klaar om jou te helpen met het laten maken van jouw nieuwe website. Ons webdesign bureau is de beste in Etten-Leur en omstreken. Neem nu contact op.

Team van Dlogic in Breda

Over Dlogic

Al meer dan 12 jaar is DLogic hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt.

Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?