Website laten maken Dordrecht

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Website laten maken in Dordrecht

Nog geen website? Of toe aan een nieuwe look? DLogic maakt pakkende, unieke en dynamische websites die makkelijk te onderhouden zijn. Samen bouwen we een platform dat écht resultaat oplevert. Laat je website maken door de specialisten van DLogic. Neem contact op voor meer informatie.

Website laten maken Dordrecht
Webdesign nabij Breda

Website laten maken door professionals

Je website laten maken in Dordrecht en omgeving is dé manier om naam te maken in de online wereld. Ben jij op zoek naar experts die jouw website kunnen bouwen? DLogic bouwt unieke en professionele websites. Altijd goed zichtbaar.

Website voor mobiel én computer

Tegenwoordig gebruiken natuurlijk steeds meer mensen hun telefoon om websites te bezoeken. Het is dus niet alleen van belang dat je website op de computer goed werkt. Je website moet ook overzichtelijk zijn voor mobielgebruikers. DLogic bouwt websites die zich kunnen aanpassen aan elk formaat. Zo zijn onze websites altijd gebruiksvriendelijk voor zowel computer als mobiel.

Contact met Tsaya van Dlogic over unieke webdesign in Breda

Webshop laten maken

DLogic maakt niet alleen websites, maar ook webshops. Dus wil je via je nieuwe website ook producten verkopen? Dat is geen probleem voor ons. Dit noemen wij het totaalpakket van webdesign. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is voor jouw website en webshop. Wij werken hard om al jouw wensen te vervullen. DLogic is hét bureau in Dordrecht dat jou helpt op gebied van webdesign.

Website laten maken door Dlogic nabij Roosendaal
Website laten maken Breda

Unieke websites laten maken

DLogic bouwt unieke websites aangepast naar jouw wensen. We beginnen met een gesprek om jouw ideeën te bespreken. Zo kunnen we echt een website op maat maken. We gebruiken dus geen standaard templates. Maar luisteren goed naar welke aspecten belangrijk zijn voor jou en jouw website. Bekijk ons portfolio om te zien welke websites we al gebouwd hebben.

WordPress

Wij maken gebruik van WordPress. Waarom? WordPress is een enorm populair CMS-systeem. Het is namelijk erg gebruiksvriendelijk voor zowel de nieuwe gebruikers als echte webdesigners. Bovendien heeft WordPress erg veel handige functies waar wij vaak gebruik van maken.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Website laten maken in Dordrecht?

Ben jij of je bedrijf op zoek naar een webdesign bureau om een nieuwe website te laten maken in Dordrecht? Wij staan enthousiast klaar om je te helpen met een design wat bij jou past. Neem nu contact op!

Team van Dlogic in Breda

Over Dlogic

Al meer dan 12 jaar is DLogic hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt.

Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?