Website laten maken Breda

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Website laten maken Breda

Wil jij in Breda een website laten maken? DLogic staat voor je klaar. Wij spreken online en vertalen dit naar unieke, converterende en onweerstaanbare websites of webshops. Jouw website is namelijk dé manier om naam te maken in de online wereld. Of dit nu voor meer naamsbekendheid is of voor meer online verkoop. Wij verpakken dit in een unieke website voor jouw bedrijf. Voor elke klant. Én altijd met persoonlijk contact. Wij geloven dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Jouw input en ideeën zijn essentieel om een website te laten maken.

Ben jij op zoek naar een website bouwer in Breda? Laat het ons weten. We sparren graag met je voordat we de website gaan maken. Neem gerust hiervoor contact met ons op.

Dlogic maakt websites in Breda
website laten maken Breda

Jouw website laten maken in Breda door DLogic

DLogic is jouw partner voor het laten maken van een website voor jouw bedrijf. Wij maken unieke websites. 100% maatwerk en altijd aangepast naar jouw wensen en behoeften.

We starten met een gesprek om jouw ideeën te bespreken. Zo kunnen we echt een website op maat maken. We gebruiken dus geen standaard templates. Maar luisteren goed naar welke aspecten belangrijk zijn voor jou en jouw website. Wil je meer leads, meer verkoop of gewoonweg een goed werkende site? Stuur ons gerust een berichtje. Wij denken met je mee.

Complete website nodig?

Een website is in de basis nooit af. Toch wil je een complete website. Dat snappen wij als geen ander. Al meer dan 15 jaar maken wij complete websites en webshops voor verschillende bedrijven uit diverse branches. Wanneer je jouw website of webshop laat maken bij het webdesign bureau van Breda, ontvang je altijd een compleet pakket. Dit houdt het volgende in:

 

  • Professionele webdesign: Je website is jouw online visitekaartje. Daarom moet je website een positieve (eerste) indruk geven. Wij geven de website altijd jouw huisstijl inclusief professionele & indrukwekkende vormgeving.
  • Excellente mobiele ervaring: We leven steeds meer mobiel. En onze smartphone hebben we altijd op zak. Jouw website moet dus mobielvriendelijk zijn. Bij DLogic gaan we verder dan dat. Dit betekent dat je website op mobiel of tablet er goed uit ziet. Met snelle pagina’s en een foutloze gebruikerservaring. Wij noemen dit een excellente mobiele ervaring.
  • Eigen beheer: Niets is zo vervelend om een stukje tekst te veranderen, terwijl je geen toegang hebt tot je eigen website. Bij DLogic behoud jij het beheer over eigen website of webshop. Kom je er toch niet aan uit? Dan helpen wij je direct op weg. Wel zo netjes.
  • Onderhoud & hosting: Als je jouw website laat maken bij ons, kun je ervoor kiezen om de hosting ook over te zetten. Technische problemen lossen wij in een oogopslag voor je op. Dit geldt ook voor onderhoud. Altijd een goed werkende website. Daar zorgen wij voor.

 

Is jouw bedrijf toe aan de volgende stap online? Meer dan 400 tevreden opdrachtgevers gingen je voor. Bekijk ons portfolio voor een impressie. Staat jouw website hier binnenkort ook bij?

 

Contact met Tsaya van Dlogic over unieke webdesign in Breda

Wordpress websites

DLogic helpt ondernemers met functionele WordPress websites met een pakkend webdesign. Websites waar een idee achter zit! Samen kijken we naar jouw organisatie, branche, doel en doelgroep. Dit combineren we met onze kennis over technische zaken, vindbaarheid en interactie. En als het nodig is schakelen we ons uitgebreide netwerk van freelancers in; hierin zitten de beste professionals met elk hun eigen specialisaties. Zo maken we een WordPress website die helemaal bij jouw bedrijf past en je potentiële klanten aanspoort actie te ondernemen.

DLogic website bureau Breda

Moderne webshop laten maken

Ook voor het laten maken van moderne webshops ben je bij ons aan het juiste adres. Dus wil je via jouw nieuwe website ook producten verkopen? Geen probleem, wij regelen het. Een professionele WooCommerce webshop is een investering altijd waard. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is voor jouw website en webshop. Wij werken hard om al jouw wensen te vervullen. DLogic is hét bureau in Breda dat jou helpt op gebied van een nieuwe website.

De ontwikkeling van jouw website in 4 fases

Laat je jouw website of webshop bij ons maken? In vier fases regelen we dit. Van offerte op maat tot aan de oplevering. Lees hiernaast meer en volg de stappen.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Website laten maken in Breda?

Overtuigd en wil je jouw website laten maken bij een professionele webbouwer in Breda? Strak plan. Wij staan enthousiast klaar om je te helpen met een complete website of webshop op maat. De koffie of thee staat klaar. Zien we je snel bij ons in Breda?

Team van Dlogic in Breda

Over Dlogic

Al meer dan 12 jaar is DLogic hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt.

Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?