Website laten maken Bergen op Zoom

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Website laten maken Bergen op Zoom

Een professionele website laten maken in Bergen op Zoom? DLogic is een betrouwbare partner voor het laten maken van jouw website. Al meer dan 12 jaar maken wij nog altijd met veel plezier websites voor klanten in Bergen op Zoom. Een website is dé manier om naam te maken in de online wereld. Dat begint bij een goed webdesign! Jouw website laten maken door DLogic? Neem contact op!

Webdesign bureau Bergen op Zoom
Website laten maken Bergen op Zoom

Professionele webdesigners voor jouw website

Bij DLogic hebben we al meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen van websites. Voor het laten maken van jouw website zit je bij ons dus zeker goed. Een professionele website is van belang als je je in de online wereld wilt bevinden. Je website is een soort visitekaartje voor jouw bedrijf. Wil jij voorbeelden zien van de websites die we al gebouwd hebben? Bekijk dan ons portfolio.

Webshop laten maken

DLogic maakt niet alleen websites, maar ook webshops. Dus via je nieuwe website ook producten willen verkopen, is geen probleem voor ons. Dit noemen wij het totaalpakket van webdesign. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is voor jouw website en webshop. Wij werken hard om al jouw wensen te vervullen. DLogic is hét bureau in en rondom Bergen op Zoom dat jou helpt op gebied van webdesign.

Contact met Tsaya van Dlogic over unieke webdesign in Breda

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de belangrijkste aspecten van een goede website is de gebruiksvriendelijkheid. Een ontwikkeling hierin is dat steeds meer mensen via hun mobiel websites bezoeken. Hierdoor moet een website responsief zijn. Een website moet zich dus kunnen aanpassen aan elk formaat apparaat waarop je de website wilt bekijken. DLogic bouwt uitsluitend responsieve websites zodat iedere gebruiker jouw website met gemak kan bekijken.

Website laten maken door Dlogic nabij Roosendaal

WordPress

Wij werken met het CMS-systeem WordPress. WordPress kent voordelen voor zowel jou als voor ons. Voor jou maakt WordPress het makkelijk om, nadat de website opgeleverd is, kleine aanpassingen te maken. Voor ons biedt WordPress vele functies waarmee we jouw website uniek kunnen maken. We maken dus geen gebruik van standaard templates maar maken echt unieke designs die passen bij jouw bedrijf. Zo blijft jouw website hangen bij jouw doelgroep.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Website laten maken in Bergen op Zoom?

Ben jij of je bedrijf op zoek naar een webdesign bureau om een nieuwe website te laten maken in de omgeving van Bergen op Zoom? Wij staan enthousiast klaar om je te helpen met een design wat bij jou past. Neem nu contact op!

Team van Dlogic in Breda

Over Dlogic

Al meer dan 12 jaar is DLogic hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt.

Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?