Webdesign Zundert

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Webdesign bureau in en rondom Zundert

Op zoek naar een professioneel bedrijf dat jouw kan helpen bij het maken van jouw website? Wij van DLogic helpen je graag verder. Wij zijn al sinds 2007 gespecialiseerd in het designen en ontwikkelen van WordPress websites. Waar we zijn begonnen als ambitieus webdesign bureau in Zundert, behoren we momenteel tot de erkende webdesigners uit Breda. En we zijn nog altijd even ambitieus als toen we begonnen! Jouw website laten maken op een professionele manier? Voor webdesign in Zundert zit je bij DLogic goed. Neem nu contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Website laten maken Breda
Webdesign Steenbergen

Jouw website laten maken door specialisten

Bij ons is jouw website in goede handen. Wij maken jouw complete WordPress website. Van strategie en hosting, tot de bouw en invulling van jouw website. DLogic beschikt over ervaren webdesigners die alles kunnen maken wat jij wilt. Vertel ons je wensen en ideeën en wij realiseren het voor je. We denken natuurlijk ook graag met je mee. Samen maken wij jouw droomwebsite.

Uniek webdesign

Een website is een aardige investering. Wanneer je een website laat maken wil je ook dat deze voldoet aan al jouw wensen en dat de website aansluit op jouw bedrijf. In onze ogen kan dat niet met standaard templates. Daarom maken wij een uniek webdesign dat aansluit bij jouw bedrijf. Uiteraard ben jij hier leidend in. Jij bepaalt hoe jouw website eruit komt te zien en wij realiseren het.

website laten maken Breda
Webdesign bureau Breda

Responsive webdesign

Bij DLogic bouwen wij alleen maar responsive websites. Vroeger werd een website alleen gemaakt voor de desktop. Met de opkomst van bijvoorbeeld de mobiele telefoon en de tablets wordt er meer gevraagd van een webdesigner. Ook mobiele bezoekers en bezoekers op de tablet hebben baat bij een goed werkende website. Hier moet dus ook rekening mee gehouden worden. Responsive webdesign is dus een must.

Werkwijze WordPress webdesign

Of het nu gaat om een simpel design of een maatwerk project, bij het maken van WordPress websites volgen wij altijd een gestructureerd en uitgebreid proces. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en sta je nooit voor verrassingen.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Webdesign bureau nabij Zundert

Op zoek naar een webdesign bureau in Zundert? Onze webdesigner helpen je graag bij het maken van jouw website. Al meer dan 12 jaar maken wij met veel plezier websites voor klanten in en rondom Zundert. Al 400+ klanten zijn je voor geweest, benieuwd naar het resultaat? Zie hier ons portfolio. Ook jouw webdesign laten maken door specialisten? Neem nu contact op en wij zorgen voor een webdesign op maat.