Webdesign Dordrecht

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Ervaren webdesign bureau

Met meer dan 12 jaar ervaring met webdesign kunnen we wel zeggen dat DLogic een ervaren webdesign bureau is. In deze 12 jaar hebben we al voor meer dan 400 klanten een professionele website mogen bouwen en dit aantal groeit nog met de week. Wanneer je jouw website laat maken door DLogic ben je verzekert van kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij alles maken. Niks is ons dan ook te gek of te lastig. Jij zegt het en wij maken het!

Webdesign Dordrecht
Webdesign bureau Dordrecht

Meer dan webdesign alleen

DLogic biedt een totaalpakket aan webdesign aan. Zo gaan wij verder dan alleen webdesign. Van strategie en hosting, tot aan het design en de ontwikkeling. Wij weten wat er nodig is om van jouw website een succes te maken. DLogic is daarom hét webdesign bureau in Dordrecht dat jouw website kan maken.

Gebruiksvriendelijk (UX)

Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk en responsive. Wat vaak vergeten wordt bij de bouw van een website is dat de gebruiker centraal moet staan. Wij houden hier wel rekening mee en zorgen voor een gebruiksvriendelijke website. Door de opkomst van de mobiele telefoon en de tablet wordt er meer gevraagd van een website dan voorheen. Zo moet een website responsive zijn. Dit houdt in dat hij zich moet kunnen aanpassen aan verschillende formaten, zoals het formaat van een telefoon en tablet. Bij DLogic hoef je je hier dus geen zorgen over te maken. Wij maken webdesign van hoge kwaliteit!

Website laten maken Dordrecht
Dlogic Dordrecht

Webdesign op maat

Wanneer je investeert in een website verwacht je natuurlijk ook dat deze gemaakt wordt op basis van al jouw wensen. Wij van DLogic gebruiken dan ook geen standaard templates, maar bouwen jouw website op maat. Dit doen we aan de hand van al jouw wensen. Om deze te achterhalen gaan we graag eerst in gesprek met je. Ben je dus op zoek naar webdesign op maat? DLogic helpt je graag verder!

Hoe gaan wij te werk?

Wij volgen altijd een gestructureerd en uitgebreid proces. Op deze manier kunnen wij gestructureerd aan de slag en weet jij precies wat je kunt verwachten!

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Webdesign bureau in Dordrecht

Jouw webdesign laten maken door een professioneel webdesign bureau in Dordrecht? Wij zijn een geschikte partner voor het laten maken van websites van hoge kwaliteit. Neem nu contact op of vraag een offerte aan!