Webdesign Den Bosch

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Webdesign bureau Den Bosch

Met meer dan 12 jaar ervaring met webdesign kunnen we wel zeggen dat DLogic een ervaren webdesign bureau nabij Den Bosch is. Inmiddels hebben we al voor meer dan 400 klanten een professionele website mogen bouwen en dit aantal groeit nog met de week. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Webdesign bureau Breda
Webdesign Breda door Dlogic

Webdesign uitbesteden

Je wil investeren in een website, dan verwacht je dat deze ook gemaakt wordt op basis van al jouw wensen toch? Wij van DLogic gebruiken dan ook geen standaard templates, maar bouwen jouw unieke website op maat. Dit doen we aan de hand van al jouw wensen. Om deze te achterhalen gaan we graag eerst in gesprek met je. Maak nu een afspraak met een van onze specialisten.

WordPress website laten maken

Wij bouwen complete WordPress websites voor onze klanten. Van strategie en hosting, tot het design en bouw van de website. En laten we de invulling natuurlijk niet vergeten! Kortom, DLogic is hét webdesign bureau nabij Den Bosch dat jouw kan helpen bij het maken van een professionele en complete website!

Webdesign bureau Dlogic in Breda

Woocommerce webshop

Naast Wordpress websites bouwen wij ook sterke webwinkels die dé perfecte online etalage vormen voor jouw producten. Sinds de laatste jaren worden traditionele winkels juist minder vaak bezocht. Klanten geven de voorkeur aan online: met 1 druk op de knop iets nieuws kopen. Als winkeleigenaar is het daarom cruciaal om ook online een ruim assortiment aan te bieden. Wil je online gaan verkopen? Dan is dit het juiste moment!

Website laten maken Breda
Webdesign bureau Dlogic in Breda

Webdesign bureau nabij Den Bosch

Jouw webdesign laten maken door een professioneel webdesign bureau nabij Den Bosch? Neem nu contact op of vraag een offerte aan!

Werkwijze WordPress webdesign

Of het nu gaat om een simpel design of een maatwerk project, bij het maken van WordPress websites volgen wij altijd een gestructureerd en uitgebreid proces. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en sta je nooit voor verrassingen.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

WordPress website laten bouwen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor webdesign