Webdesign Breda

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Een webdesign dat werkt

Wil jij een uniek, pakkend en goed presterend webdesign voor jouw bedrijf in Breda? Maak kennis met DLogic. Wij werken al meer dan 12 jaar met WordPress. Dankzij deze jarenlange ervaring is niks ons te gek. Jij zegt het en wij maken het. DLogic helpt je met het ontwerpen, ontwikkelen en vernieuwen van jouw website. Een webdesign dat volledig past bij jouw huisstijl. Altijd gericht op het doel dat jij voor ogen ziet. En altijd snel en up-to-date. Webdesign in Breda nodig? DLogic is een logische keuze!

Webdesign breda
website laten maken Breda

Compleet webdesign in Breda

Bij DLogic krijg je altijd een compleet webdesign dat past bij jouw bedrijf in Breda. Ben jij online goed zichtbaar? Kan je checkout-proces wel een upgrade gebruiken? Of wil jij een doeltreffende leadgeneratie op jouw site? Wat je wensen ook zijn, bij DLogic maken we het! Een sterk webdesign is namelijk dé manier om online te groeien met jouw product of dienst. Zo weten klanten jou overal te vinden en heb je altijd een streepje voor op de concurrent. Van strategie en hosting tot de bouw en invulling van de website: DLogic is hét webdesign bureau in Breda dat het volledige online plaatje aanbiedt.

Daarom kies je voor WordPress

De vraag naar een WordPress website blijft toenemen. Logisch, aangezien WordPress het meest gebruikte content managementsysteem (CMS) ter wereld is. Mede dankzij de gebruiksvriendelijke software, eenvoudige interface en schone code is WordPress ideaal voor bedrijven en organisaties in Breda die hun product of dienst online op de kaart willen zetten. Geen ingewikkelde systemen, maar één centrale plek die je snel onder de knie krijgt. Met een WordPress webdesign van Dlogic Breda ben jij dus de baas over je website. En kom je er zelf niet uit? Dan kun je rekenen op de goede support van ons.

Contact met Tsaya van Dlogic over unieke webdesign in Breda

Webdesign dat aansluit bij jouw huisstijl

Er komt veel kijken bij de bouw van een goede WordPress website. Een succesvol webdesign is een mix tussen inhoud, design en functionaliteit. Op een laagdrempelige en transparante manier bouwen wij altijd persoonlijke websites. Bij DLogic gebruiken we dus géén standaard templates, maar een design dat aansluit bij jouw bedrijf in Breda. En het mooiste van alles: jij bepaalt zelf wat je uit handen geeft. Heb je eigen beeldvorming of teksten die je wilt gebruiken? Prima! Wil je dat wij de site voorzien van krachtige visuals en leesbare teksten? Geen probleem! DLogic werkt nauw samen met professionele partijen die jouw site écht tot leven brengen.

Website laten maken Breda
Webdesign Breda

Gebruiksvriendelijkheid (UX)

Een sterke, gebruiksvriendelijke basis staat centraal bij iedere WordPress webdesign van DLogic. Onze ervaren designers uit Breda zorgen ervoor dat jouw site vertrouwd en herkenbaar aanvoelt voor bezoekers, maar ook dat deze technisch in orde is. Dit betekent onder andere dat er gebruik gemaakt wordt van ‘schone code’, waardoor de website snel laadt. Ook zijn onze websites geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van zoekmachines. Zo weet je zeker dat jouw WordPress website op de juiste manier wordt vertoond in Google.

Werkwijze WordPress webdesign

Of het nu gaat om een simpel design of een maatwerk project, bij het maken van WordPress websites volgen wij altijd een gestructureerd en uitgebreid proces. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en sta je nooit voor verrassingen.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Meer dan webdesign

Een website blijft constant in beweging en om écht online succesvol te worden komt er meer bij kijken dan alleen het hebben van een website. Denk bijvoorbeeld aan blogs, landingspagina’s, case study’s en nieuwsbrieven. Ook hierbij helpen wij je graag. Neem contact op via onderstaande button en ontdek alle mogelijkheden van DLogic Breda.

Team van Dlogic in Breda

Over Dlogic

Al meer dan 12 jaar is DLogic hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt.

Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?

Meer weten over webdesign?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een compleet webdesign voor jouw site uit Breda? Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je. Bij ons is een website altijd 100% maatwerk dat aansluit bij al jouw wensen en behoeften. Spreken wij elkaar snel?