Webdesign Bergen op Zoom

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Webdesign in Bergen op Zoom

Op zoek naar een webdesign bureau in Bergen op Zoom? Bij DLogic is jouw website in goede handen. 12 Jaar lang maken wij succesvolle websites, ook voor ondernemers uit de omgeving van Bergen op Zoom. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij eigenlijk alles maken wat je maar wilt. En dat op een goede, betrouwbare en professionele manier.

Met een combinatie van jouw wensen en onze kennis komen wij tot jouw droomwebsite die daadwerkelijk doet wat die moet doen. Van design tot ontwikkeling. Wij staan voor je klaar. Jouw website laten maken door echte specialisten? Neem dan snel contact op. We gaan graag voor je aan de slag!

Webdesign bureau Bergen op Zoom
Webdesign Rijsbergen

Waarom kiezen voor DLogic?

Bij DLogic ben je verzekerd van een krachtige website. Niet alleen onze kennis en ervaring maakt ons uniek, ook op andere aspecten blinken wij uit. Zo zijn wij pas klaar wanneer jij echt tevreden bent en zijn wij bereid hiervoor een extra stapje te zetten. Hier staan wij bekend om.

Natuurlijk is service belangrijk, maar wij weten als geen ander dat het uiteindelijk gaat om de kwaliteit van de website. Gelukkig maken wij de beste websites van heel Bergen op Zoom en omstreken. Van resultaatgericht tot gebruiksvriendelijk en van snelheid tot op maat gemaakte websites. Wij maken van jouw website een succes! Bekijk onze portfolio voor een impressie.

WordPress webdesign

Wij maken al onze websites in WordPress, waarom? Omdat WordPress enorm veel voordelen met zich meebrengt. Zowel voor jou als klant als voor ons. Zo kun jij na oplevering ook erg gemakkelijk zelf kleine aanpassingen doen aan de website.

Een succesvolle website of webshop is een mix tussen inhoud, design en functionaliteit. Op een laagdrempelige en transparante manier bouwen wij altijd persoonlijke websites. Bij Dlogic dus géén standaard templates, maar een design dat aansluit bij jouw bedrijf. Zo maken wij alleen maar unieke WordPress websites die blijven hangen bij jouw doelgroep.

Webdesign bureau Bergen op Zoom

Hoe gaan wij te werk?

Of het nu gaat om een simpel design of een maatwerk project, bij het maken van WordPress websites volgen wij altijd een gestructureerd en uitgebreid proces. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en sta je nooit voor verrassingen.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Over Dlogic

Al meer dan 12 jaar is DLogic hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt.

Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?

Webdesign en onderhoud nodig in Bergen op Zoom?
Neem nu contact op!

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Bergen op Zoom? Wij van DLogic helpen je graag bij het maken van een succesvolle website. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek. Vraag gratis een offerte aan of neem contact op. We gaan graag voor je aan de slag!