Webdesign Bavel

WordPress Webdesign voor websites en -shops

Webdesign nabij Bavel​

Zoek je een webdesign bureau in de buurt van Bavel? Je kunt stoppen met zoeken! Wij helpen je graag met het maken van een professionele website.  Al meer dan 12 jaar maken wij al websites voor klanten uit de buurt van Bavel. Dankzij deze ervaring kunnen wij eigenlijk alles maken wat je maar wenst.

Samen met een mix van jouw wensen en onze expertise komen wij zo tot jouw droomwebsite. Dat doen we vervolgens op een goede, betrouwbare en professionele manier. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een gratis offerte aan en we nemen contact met je op!

Webdesign bureau Breda
Webdesign bureau Breda

Waarom DLogic?

Wanneer je een website wilt laten maken dan kan je dit bij veel web bureaus laten doen, maar waarom zou je voor DLogic moeten kiezen? Nou, daar kunnen we eigenlijk heel kort over zijn. Wij verzekeren je een professionele website voor een eerlijke prijs en zonder al te veel poespas. Niet alleen onze ervaring en expertise maakt ons uniek, ook qua service durven wij te zeggen dat wij beter zijn dan onze concurrenten. Dit zeggen wij niet alleen zelf, maar ook onze klanten.

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Een extra stapje hier en daar is voor ons niet erg. Service is natuurlijk belangrijk, maar een werkende en professionele website is waar het uiteindelijk om gaat. Gelukkig maken wij de beste websites van heel omgeving Bavel!

Gebruiksvriendelijke website

Een website valt en staat met gebruiksvriendelijkheid. Websites worden ten slotte gemaakt voor de klant. Wij werken dan ook met Wordpress. Een handig CMS-systeem dat wereldwijd door vele webdesigners wordt gebruikt. Het voordeel is dat dit CMS zowel voor ons, voor jou, als voor de bezoeker enorm fijn is. Wij kunnen er namelijk erg gemakkelijk professionele websites in maken, jij kan de website na oplevering eenvoudig aanpassen en de bezoeker komt terecht op een gebruiksvriendelijke website.

Webdesign Breda door Dlogic

Hoe gaan wij te werk?

Of het nu gaat om een simpel design of een maatwerk project, bij het maken van WordPress websites volgen wij altijd een gestructureerd en uitgebreid proces. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en sta je nooit voor verrassingen.

Volg de stappen!

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen. Na het ontvangen van de offerte is er ruimte om vragen te stellen én te beantwoorden. Voor eventuele onduidelijkheden kun je ons altijd telefonisch én via de mail bereiken.
Na akkoord op de offerte nodigen wij je graag uit op ons hoofdkantoor in Breda. Op basis van een ingevulde vragenlijst en een persoonlijk intakegesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. De intake kan uiteraard ook telefonisch plaatsvinden.
Zodra we jouw specifieke wensen duidelijk in kaart hebben, kan het ontwikkelen van de website/-shop beginnen. Vooraf vragen wij onze klanten altijd het nodige tekst- en beeldmateriaal aan te leveren, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Liever de invulling van de site uit handen geven? Dan schakelen wij de juiste partijen in om jouw website te voorzien van krachtige webteksten en sprekend beeld.
Afhankelijk van het type website ontvang je binnen een aantal weken een eerste opzet. Vervolgens werken onze websitebouwers aan de definitieve versie, die niet veel later zal worden opgeleverd. Aarzel niet om tussendoor contact op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. De deuren van Dlogic staan altijd voor je open!

Over Dlogic

Al meer dan 12 jaar is DLogic hét aanspreekpunt voor ondernemers in Breda en omstreken. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en gebruiksvriendelijke websites leveren we een eindproduct op waar jij écht mee verder kunt en blijvend succes mee behaalt.

Onze focus ligt op onze klanten, dus we gaan altijd door tot je 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor Dlogic Breda?

Webdesign in Bavel? Neem nu contact op!

Ben je dus van plan een website te laten maken? Al meer dan 12 jaar maken wij succesvolle websites voor klanten uit Bavel en omstreken. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag gratis een offerte aan!