Voorwaarden verhuisservice

Verhuisservice
– Wij werken zo zorgvuldig mogelijk bij het verhuizen van uw data, na het verhuizen controleren wij de grootte van de website bestanden, de databases en de e-mail accounts. Ook controleren wij de consistentie van alle data. Wij doen dus ons uiterste best om er zeker van te zijn dat alle data correct verhuisd is. Mocht in een uitzonderlijk geval blijken dat toch niet alle data verhuisd is of dat data corrupt is geraakt als gevolg van de uitgevoerde verhuizing dan is DLogic hiervoor niet aansprakelijk.

 

– Wij plannen een verhuizing altijd zo dat een website bereikbaar blijft tijdens de verhuizing, indien een website door onvoorziene omstandigheden toch (tijdelijk) onbereikbaar is dan is DLogic niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

 

– Indien tijdens een verhuizing blijkt dat een website niet werkt op onze platformen als gevolg van bijvoorbeeld een niet ondersteund protocol of een andere bestandsindeling dan zullen wij contact met u opnemen. DLogic is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het niet verhuizen van uw website.

 

– Door onvoorziene omstandigheden kan het tijdstip van een verhuizing verplaatst worden, in dat geval nemen wij contact met u op om een nieuw tijdstip te plannen. DLogic is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het verplaatsen van het tijdstip van de verhuizing.

 

Optimalisatieservice
– Bij ieder afgenomen webhosting pakket kan er 2 maal gebruikgemaakt worden van de optimalisatieservice. De service is niet uitwisselbaar tussen verschillende afgenomen pakketten. Indien u een website toch wilt laten optimaliseren nadat deze al 2 maal geoptimaliseerd is, bijvoorbeeld omdat deze vernieuwd of gewijzigd is, dan gelden hiervoor de tarieven welke op onze Website Services pagina vermeld staan.

 

– Voor het optimaliseren van websites maken wij gebruik van de LiteSpeed Cache plugin, deze plugin werkt optimaal samen met de LiteSpeed Enterprise Webserver waar ons WordPress Webhosting platform van voorzien is. De LiteSpeed Cache plug-in werkt goed samen met zeer veel andere WordPress plug-ins en thema’s. Mocht de LiteSpeed Cache plug-in voor uw website niet geschikt zijn dan kunnen wij uw website helaas niet optimaliseren.

 

– Nadat uw website geoptimaliseerd is controleren wij deze op werking. Eventuele problemen als gevolg van de optimalisatie dient u binnen 10 werkdagen bij ons te melden. Doordat er voor WordPress plug-ins en thema’s voortdurend updates worden uitgebracht kan het voorkomen dat er na een update of wijziging een conflict ontstaat met de LiteSpeed cache plug-in. U kunt deze door ons laten oplossen tegen het geldende tarief wat op onze Website Services pagina vermeld staat. DLogic is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van een conflict met een door ons geïnstalleerde plug-in.

 

– Door de vele WordPress plug-ins en thema’s kan er een conflict ontstaan welke zich tijdens de controle welke wij na optimalisatie uitvoeren niet voordoet. DLogic is niet verantwoordelijk voor geleden schade als gevolg van het niet juist functioneren van een website na optimalisatie.

 

– Wij geven geen enkele garantie op de laadsnelheid welke behaald zal worden met de optimalisatieservice. Gemiddeld wordt de laadtijd gehalveerd maar in uitzonderlijke gevallen kan een website niet of slechts zeer beperkt geoptimaliseerd worden.