3 minuten leestijd

18 december 2018

Een dagje Halderberge begint vanaf nu online op Visithalderberge.com

De gemeente Halderberge in de provincie Noord-Brabant, is een gemeente rijk aan cultuur, natuur en entertainment. Het hele jaar door is er, voor zowel jong als oud, wel iets te beleven in Halderberge. Maar helaas wordt dit door de buitenwereld nog niet altijd opgemerkt. En daar moet in 2019 met de nieuwe website visithalderberge.com écht verandering in komen.

Zo fietste de gemiddelde toerist voorbij dé replica van de Sint-Pieter in Rome en werd het reservestation van Apollo 11 niet altijd opgemerkt. We kunnen dus wel concluderen dat Halderberge niet zomaar een gemeente is. Maar een gemeente met een historisch verleden en daardoor een toeristisch heden. Iets wat vanaf nú ook online beleefd kan worden.

Halderberge vanaf nu op de (online) kaart

Door de eerste website hartelijkhalderberge.nl weet de lokale bevolking inmiddels haar weg te vinden naar en in deze bruisende gemeente. En dat smaakt naar meer. De nieuwe website visithalderberge.com is daarom ingericht om het toeristische product van de gemeente op de (online) kaart te zetten. Een nieuw logo, een nieuw jasje en een nieuwe website.

Alles gebaseerd op de huidige digitale wereld in combinatie met de normen en waarden van Halderberge. Een website die nog beter en makkelijker kan schakelen tussen de behoefte van de bezoeker en de bezienswaardigheden van Halderberge. Een taak die wij van Dlogic, als echte Brabanders, maar al te graag wilden oppakken.

Visithalderberge Huisstijl

Een nieuw jasje

Het aantrekken van een groter publiek vraagt om een nieuw jasje en een nieuwe insteek. Het vernieuwde logo, geïnspireerd op de aanwezige onderdelen in Halderberge, werd voor ons daarom leidraad in het nieuwe design. Elk element heeft een eigen kleur. Wanneer je op de website door onderdelen heen surft kun je aan de kleur herkennen in welk onderdeel jij je op dit moment bevindt.

Dit brengt overzicht én is net even wat anders dan zomaar een basic website. Zeker omdat de kleuren een achterliggende gedachte hebben die de bezoeker positief beïnvloeden. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de laadtijd onwijs snel is om zo ook de ietwat ongeduldige websitebezoekers te kunnen voorzien van de juiste informatie.

Want samen kom je verder

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ook dit project is daar een sterk voorbeeld van. Een bijzonder proces waarbij we regelmatig nog even een stapje verder gingen. Het project heeft verschillende stijlen doorlopen voor het uiteindelijke eindresultaat eruit gerold kwam.

Een proces van luisteren, vergelijken, uitvoeren en bijschaven. Het is misschien tijdrovend, maar uiteindelijk heb je dan een product om trots op te zijn en wat nauw aansluit bij jouw dienst, product én bezoekers.

Visithalderberge responsive

Het resultaat van visithalderberge

De website staat inmiddels al even online, maar is bewust nog op een laag pitje gehouden. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet om in het aankomende jaar te kunnen informeren en te enthousiasmeren. Een verzamelplek om te lezen en te beleven. Dit kan nu al in het Nederlands, maar met een beetje geluk is de website aankomend jaar óók beschikbaar in andere talen!

Jort Schoemaker woordvoeder van Visithalderberge.com is voor nu al ontzettend tevreden over het resultaat. “Het is een prachtige website en het werkt top. Het voordeel? Persoonlijk contact met Dave. De ruimte om met z’n tweeën echt iets neerzetten. Soms doet een webdesigner alles wat je zegt onder het motto: de klant is koning. Je hebt óók partijen waar niks mogelijk is. Maar dat is bij Dlogic geen van beide het geval. Daar zit een perfect balans.” Schoemaker kijkt terug op een prettige samenwerking: ”Samen hebben we een prachtige website neergezet”.

Op naar een mooi nieuw 2019

Een bijzonder proces met veel verschillende stijlen en een geweldig eindresultaat. Wij zijn trots op het design en wensen Jort en Visithalderberge een geweldig 2019. Dat er nog veel toeristen geïnformeerd en geënthousiasmeerd mogen worden door de nieuw website. Want Brabant is stiekem best mooi!

Wil jij ook knallend het nieuwe jaar in met een nieuwe website óf een nieuw design? Neem dan snel contact op met info@dlogic.nl

 

 

Ook leuk om te lezen

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic
eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.
Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic
Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic
Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic

Gerelateerde blogs

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.

Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier