Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen

Wat is een Page builder?

Een page builder is een toevoeging aan WordPress waarmee je vrij eenvoudig webpagina’s kan indelen en ontwerpen. Het mooie van een page builder is dat je, zonder kennis van programmeertalen als HTML en CSS, bijvoorbeeld pagina’s of artikelen kan maken met meerdere kolommen.

Met een page builder kun je snel en eenvoudige ingewikkelde lay-outs te maken om je website een professionele uitstraling te geven.

Vorige Mollie account instellen.
Volgende Wat zijn Plug-ins?
Inhoudsopgave