Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen

Hoe log je in op WordPress?

Als je WordPress net hebt geïnstalleerd kan je voor het eerst inloggen. Je hebt je gebruikersnaam en wachtwoord al gekozen tijdens de installatie of gekregen van jouw webbouwer, maar nu moet je nog de inlogpagina vinden. Hiervoor is een speciale url. Je kunt deze opslaan als bookmark als je hem moeilijk te onthouden vindt.

Het inlog adres van WordPress is http://jouwdomein.nl/wp-admin. Plak dus “/wp-admin” achter de domeinnaam van je homepage, bijvoorbeeld http://dlogic.nl/wp-admin.

Als je naar de inlogpagina gaat zul je op een pagina komen waar jij je gebruikersnaam en wachtoord kunt invoeren. Doe dit en klik op ‘Inloggen’.

WordPress inloggen: hoe kan ik inloggen? - WPLounge

Volgende Mollie account instellen.
Inhoudsopgave