E-mail instellen in Outlook

Wanneer je een hosting pakket van DLogic afneemt dan kun je de volgende stappen volgen voor het instellen van een e-mail adres in Microsoft Outlook.

1) Klik linksboven op Bestand, je krijgt nu het volgende scherm te zien:

2) Klik op Account toevoegen, je krijgt nu het volgende scherm te zien:

3) Vul hier je E-mailadres in en klik op Verbinding maken, je krijgt nu het volgende scherm te zien:

4) Klik op IMAP, je krijgt dan het volgende scherm te zien:

5) Vul bij server voor inkomende en server voor uitgaande e-mail  het volgende in: mail. gevolgd door jouw domeinnaam (mail.jouwdomeinnaam.ext). Voor ons voorbeeld e-mail adres info@dlogic.nl is dit dus mail.dlogic.nl.

6) Bij poort voor Inkomende e-mail vul je 993 in, bij versleutelingsmethode kies je voor SSL/TLS

7) Bij poort voor Uitgaande e-mail vul je 465 in, bij versleutelingsmethode kies je voor SSL/TLS

8) Klik na het invullen van bovenstaande gegevens op Volgende en je krijgt het volgende scherm te zien:

9) Vul in dit scherm jouw wachtwoord in en klik op Verbinding maken

10) Nu is het E-mail account ingesteld in Outlook en kun je e-mails ontvangen en verzenden.

Ook leuk om te lezen

Het testen van je spam score van e-mails op een makkelijke manier
E-mail instellen op een iPhone
Wat zijn de juiste email-instellingen?
Hoe kom ik in mijn webmail?
Handleiding: IMAP e-mail ophalen in Gmail