blog

Uw website mobile-friendly? Hogere vindbaarheid!

Google heeft sinds eind vorig jaar de vindbaarheid van zogeheten mobile-friendly websites verhoogd. Dit betekent dat websites die goed leesbaar zijn op mobiele apparaten, zoals telefoons of tablets, hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan.

Omdat steeds meer mensen surfen via hun mobiele telefoon of tablet is het belangrijk dat uw website hier op ingericht is. Deze wordt immers op elk apparaat anders weergegeven. Wanneer een site echter niet in één klap duidelijk overkomt zullen bezoekers niet lang rondkijken. Hierdoor loopt u dus potentiële klanten mis!

Nu Google ook nog heeft besloten om mobile-friendly websites hoger te waarderen in haar zoekresultaten is het extra belangrijk om te zorgen dat uw site responsive (past zich qua lay-out aan, aan het mobiele apparaat) of content first (voor ieder mobiel apparaat een speciale website) is ingericht. Verouderde websites laten updaten of herzien is dus niet alleen belangrijk vanwege de veiligheid en snelheid, maar ook om ervoor te zorgen dat uw site leesbaar en vooral vindbaar is.

Bij Dlogic vertellen we u graag meer over het up-to-date houden van uw site en het verhogen van de vindbaarheid.

mobile_friendly

Recente blogs

Waarom overstappen naar Google Analytics 4?| DLogic

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic