2 minuten leestijd

22 december 2021

Terugblik 2021: een bewogen en vervullend jaar

December, de uitgelezen maand om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het mag duidelijk zijn dat 2021 een bijzonder en roerig jaar is geweest, met veel pieken en dalen. Maar vooral een jaar dat in het teken stond van verwerking, groei en dankbaarheid.

Begin dit jaar besloot mede-eigenaar Niels om DLogic te verlaten en zijn eigen weg te bewandelen. Dit viel koud op ons dak. We hebben op dat moment alle zeilen bij moeten zetten om de service en kwaliteit te waarborgen. Ik ben Sebastiaan, Yorick en Floris dan ook enorm dankbaar voor al hun inzet en harde werk in deze roerige tijd.

Toen de rust wat meer terug leek te keren, hebben we samen om de tafel gezeten en een plan gemaakt om DLogic nog beter op de kaart zetten. Dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van ons team. Tsaya, Rebecca en Ilias zijn dan ook de nieuwe aanwinsten en samen tillen we DLogic naar een hoger niveau.

Op dit moment kan ik met trots zeggen dat het mij een gelukkig ondernemer maakt dat ik mag samenwerken met zulke toegewijde mensen!
Dit jaar hebben we weer allerlei nieuwe toffe klanten mogen aannemen, maar ook oude vertrouwde klanten weten ons gelukkig nog steeds te vinden. Als jonge ondernemer ben ik begonnen in Achtmaal en gelukkig heb ik nog steeds veel klanten uit deze regio. Maar door mijn huidige kantoor op Bondpark ben ik als webb(r)ouwer ook in Breda een echte marktspeler geworden.

En natuurlijk hadden we dit jaar ook leuk zakelijk nieuws te melden. We hebben namelijk een aantal DLogic-biertjes op de markt gebracht om aan klanten uit te delen als relatiegeschenk. We begonnen met het Lanceerbiertje en dit bleek een enorm succes te zijn. De teller staat inmiddels op vijf, want ook het (H)opfrissertje, ´t Witte Pijltje, Browserbokje en de Pixelpils worden goed ontvangen.

En dan op persoonlijke vlak. Helaas had ik daar wat tegenslagen te verwerken.

Samen met mijn broer heb ik de moeilijke beslissing moeten nemen om mijn ouders naar een verzorgingshuis te verhuizen. Vooral mijn vader gaat het laatste jaar snel achteruit.
Daarnaast hebben we halverwege dit jaar afscheid moeten nemen van ons beste maatje Bodhie. Ook al kwam het verlies van ons dierbare hondje niet volledig als een verrassing, toch was deze periode voor Patty en mij erg zwaar. Maar gelukkig mogen wij 2021 ondanks deze moeilijke momenten op een mooie manier afsluiten, want op de valreep hebben we samen een prachtig huis in ons geliefde Breda gekocht.

Als ik terugblik op het afgelopen jaar kan ik vol trots en dankbaarheid zeggen dat we een geweldig team en geweldige vaste klanten hebben. Ik hoop voor jullie allemaal dat 2022 een jaar wordt met mooie dromen, plannen en successen.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Dave Boden

DLogic

Ook leuk om te lezen

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic
eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.
Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic
Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic
Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic

Gerelateerde blogs

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.

Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier