Ilias

Hi! Ik ben Ilias Sakali, project manager en webdeveloper bij DLogic. Met een passie voor technologie en organisatie ben ik toegewijd aan het leiden van projecten naar succes en het ontwikkelen van innovatieve weboplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het coördineren van taken of om het schrijven van strakke code, ik ben er om te zorgen dat elk project soepel en efficiënt verloopt.

Bij DLogic breng ik een mengsel van technische vaardigheden en managementkennis om projecten van concept tot voltooiing te brengen. Samen met ons dynamische team werk ik aan uiteenlopende projecten en streef ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren en de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Naast mijn professionele leven, heb ik een diepe liefde voor voetbal en fitness. Ik breng graag tijd door op het veld of in de sportschool, waar ik mezelf constant uitdaag en mijn grenzen verleg. Gezelligheid met vrienden en het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld zijn ook mijn grote passies, waarbij ik steeds op zoek ben naar nieuwe ervaringen en avonturen.

Of je nu vragen hebt over webdevelopment, projectmanagement, of gewoon eens wilt praten over de mooiste voetbalmomenten of de meest uitdagende fitnessroutines, aarzel niet om contact op te nemen. Ik sta open voor een gesprek en ben benieuwd naar jouw verhaal!

Ilias heeft gewerkt aan

Webshop shop voor E-MO Mobility

Verfrissing website tot aan fotografie voor restaurant Tafelen

Volledige re-branding, webdesign & ontwikkeling voor Silverdome

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier