Floris

Ik ben Floris, webdeveloper bij DLogic. Al ruim 2 jaar zet ik me in om precies die digitale oplossingen te creëren waar onze klanten naar op zoek zijn. Denk hierbij aan op maat gemaakte WordPress-plugins en naadloze API-koppelingen. Mijn drive ligt niet alleen in de techniek, maar vooral in de vraag: hoe kan IT jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Kan het bijdragen aan meer sales of het verminderen van administratieve lasten?

Naast mijn werk bij DLogic volg ik een part-time master Software Engineering. Het biedt me nét dat beetje extra diepgang in de synergie tussen techniek en het bedrijfsleven. Maar hey, ik ben niet alleen een techneut! Zeilen, met de wind en de vrijheid van de Friese meren, is voor mij een bron van rust en inspiratie. Het herinnert me eraan dat er een wereld buiten het scherm is.

Of je nu met een technische uitdaging zit, wilt brainstormen over IT-oplossingen, of gewoon wat zeiltips wilt uitwisselen: neem gerust contact op. Ik kijk ernaar uit om met je te praten!

Floris heeft gewerkt aan

Verbeterde responsive webshop voor All Day LED

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier