Dave

Dave – Al 15 jaar de drijvende kracht achter DLogic!

Het is haast onvoorstelbaar dat het al meer dan 15 jaar geleden is dat ik voor het eerst mijn stappen zette in de wereld van webontwikkeling, puur als een hobby. Wat begon als een bescheiden bedrijfje met een handvol klanten en websites in beheer, is uitgegroeid tot iets groots en indrukwekkends. Ik ben ongelooflijk trots op het geweldige team van 8 mensen waarmee we nu DLogic runnen. Maar waar ik ook een glimlach van op mijn gezicht krijg, zijn onze trouwe klanten, die inmiddels de grens van 500 hebben overschreden en ons al die tijd hebben gesteund.

Waar ik voldoening uit haal, is wanneer ik problemen kan oplossen waar ons team mee worstelt, of wanneer ik klanten met spoed kan helpen om snel tot een doeltreffende oplossing te komen.

Buiten DLogic geniet ik van mijn tijd in de sportschool, gezellige avonden bij NAC met een paar biertjes en fietstochten in de zon als het weer meewerkt.

Wil je eens kennismaken of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta altijd open voor een goed gesprek!

Dave heeft gewerkt aan

Strategische weboplossingen voor de Reus business

Wordpress website voor Huiskamer Verzekeringen

Website ontwikkeling voor Contentvorm

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier