blog

Snel en efficiënt verkopen via Woocommerce en Bol.com

Verkopen met Woocommerce en Bol.com

Snel en efficiënt verkopen via Woocommerce en Bol.com.

Snel en efficiënt verkopen via Woocommerce en Bol.com. Heb jij een Woocommerce webshop en wil jij via Bol.com ook jouw producten verkopen? Het kan heel simpel dankzij een efficiënte koppeling tussen jouw webshop en Bol. In dit artikel leggen wij graag uit waarom het interessant is voor jouw webshop om ook te verkopen via een marketplace als Bol. Bovendien geven we graag de voordelen van de koppeling tussen Woocommerce en Bol voor jouw webshop.

Waarom Woocommerce én Bol?

Iedereen kent bol.com. Het enorme assortiment dat dagelijks nóg groter wordt. De webshop heeft een bereik waar wij jaloers van worden. Het aansluiten bij een marketplace als Bol geeft jouw webshop weer nieuwe kansen. Zo kom jij onder de aandacht bij een totaal nieuwe doelgroep. De consument vindt het steeds belangrijker om alles op één plek te kunnen vinden. En te kopen uiteraard. Ideaal voor jouw webshop. Jouw producten worden gevonden in de zoekmachine van Bol. Zij hebben de naamsbekendheid al en jij kan hier van profiteren. De koppeling van Woocommerce en Bol.com geeft echt een boost aan jouw online zichtbaarheid.

Koppeling Woocommerce met Bol

Wanneer jij kiest om ook jouw producten te verkopen via Bol.com is het essentieel dat jij hiervoor de juiste koppeling gebruikt. Bij DLogic kennen wij de beste plugin en installeren wij deze graag voor jouw webshop. Deze koppeling kent vele features waarmee jij tijd (en kosten) bespaard. We zetten ze op een rij voor je:

  • De koppeling stuurt automatisch alle producten door naar Bol.com. Hiermee dus ook jouw huidige voorraad. Is een product niet leverbaar? Dan is Bol hiervan op de hoogte.
  • Per product kan je aangeven of deze op Bol.com weergegeven moet worden. Uiteraard kun je ook meerdere selecties maken en in één keer bewerken.
  • Zijn je prijzen veranderd? Geen probleem. Ook dit is eenvoudig aan te passen met een vast bedrag of met percentages.
  • De configuratie van alle vereisten voer je eenvoudig door in de algemene instellingen van de plugin.

Onze ervaring

Wij hebben voor één van onze klanten (www.myownbubble.nl) een efficiënte webshop gemaakt en hier de koppeling tussen Woocommerce en Bol.com geregeld. Wij staan er van te kijken hoe super eenvoudig dit uit te voeren is. Én dan hebben we het nog geen eens over de resultaten voor onze klant. Lees meer over deze opdracht. Wij zijn er erg tevreden over!

Ilona van My Own Bubble aan het woord over de bol.com koppeling icm haar webshop: 

“Zeer handige app, gebruiksvriendelijk en de werking spreekt voor zich. Het maakt het overzicht van de voorraad een stuk overzichtelijker. Enorm blij mee.”

Meer informatie nodig?

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog vragen of wil je meer informatie over de koppeling van Woocommerce met Bol.com? Wij komen graag in contact met je. Bel ons gerust op 076-820 0181 of stuur een mail naar info@dlogic.nl.

Heb je nog geen webshop?

Wil jij heel graag producten via een website en Bol.com? Geen nood, wij komen graag in contact met je. Wij zorgen voor een complete webshop dat verkoopt. Vraag gerust een offerte aan of stuur ons een berichtje. Wij kijken en denken graag met je mee.

Recente blogs

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic

Wat is UX design? | DLogic Webdesign bureau