blog

Vandaag in het zonnetje: Sebastiaan Holthuis

Developer bij DLogic

Hi! Ik ben Sebastiaan, 22 jaar en geboren in Groningen. Tijdens mijn studie HBO ICT Software Engineering aan de Hanzehogeschool ben ik in contact gekomen met DLogic. Dit is inmiddels al zo’n drie jaar geleden. Sinds ik voor DLogic werk houd ik mij voornamelijk bezig met het technische aspect van de websites. Wat dat precies inhoudt verschilt enorm: het kan zijn dat ik bijvoorbeeld een design van Yorick (onze UX designer) om moet zetten naar een werkende template, of dat ik een maatwerk uitbreiding moet programmeren op een al bestaande plug-in.

Ben je al klant bij DLogic? Dan is de kans groot dat wij elkaar al kennen! Om zo efficiënt mogelijk te werken doe ik ook een stukje klantcontact, zo kunnen we direct schakelen en zitten er niet eerst anderen tussen. Het leuke aan dit werk is dat geen één dag hetzelfde is. Elk project is anders waardoor het eigenlijk nooit verveelt. Zie het als puzzelen: je bent constant bezig om te kijken hoe je een functionaliteit op de beste manier kan implementeren.

In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met muziek, voornamelijk elektronische. Ik leer op het moment onder andere om te produceren en in 2019 ben ik samen met een goede vriend van mij begonnen met het organiseren van dance evenementen in clubs. Helaas ligt dit door corona op het moment even stil, maar we hopen dat het zo snel mogelijk weer kan!

Recente blogs

Waarom overstappen naar Google Analytics 4?| DLogic

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic