blog

Office Training Centrum altijd online door Dlogic

Het Office Training Centrum is een veelzijdig opleidingsbureau en biedt verschillende cursussen aan. Van Microsoft Word en PowerPoint tot EHBO en JavaScript. Het mooie aan het Office Training Centrum is dat er rekening wordt gehouden met jouw wensen. Of je nu graag klassikaal leert of juist thuis nieuwe dingen ontdekt: alles is mogelijk.

Enkele jaren geleden begon het Office Training Centrum met één hoofdkantoor, gelegen in het mooie Zwolle. Dit was dan ook de enige plek waar de (maatwerk)trainingen gevolgd konden worden. Daar moest verandering in komen! Inmiddels is Office Training Centrum actief op verschillende locaties verspreid door het hele land. Dat vraagt om een nieuwe website!

Landelijke zichtbaarheid dus óók online

Doordat het Office Training Centrum overal in het land te vinden is, werd online vindbaarheid een stuk belangrijker. De voorgaande website had veel weg van een stichting of vereniging. Tijd voor een frisse look. Een snelle website die er écht uitspringt, optimaal presteert en die tevens goed vindbaar is. Een taak die wij van Dlogic met plezier hebben mogen realiseren.

Omdat Office Training Centrum staat voor toegankelijk voor iedereen, hebben wij gekozen voor een overzichtelijk design met fijne, vertrouwde kleuren. Aan de hand de aangeleverde wensen en lay-out hebben wij samen met de klant een design ontworpen. Dit design is professioneel uitgewerkt, met als resultaat: een topwebsite die zowel snel als overzichtelijk is.

Responsive Office Training Centrum door Dlogic

De inspiratie

Het hoofddoel van de website is bezoekers informeren over de verschillende cursussen en maatwerktrainingen op diverse locaties. De gekozen kleurenpallet bestaat uit oranje, dat stimulerend werkt, en blauw, dat juist staat voor rust, intelligentie en vertrouwen. Deze kernwaardes vertegenwoordigen Office Training Centrum en sluiten perfect aan bij de elektronische leeromgeving.

De gehele website is overzichtelijk en de navigatie is bij binnenkomst direct duidelijk. Geen poespas. De onlinetrainingen zijn te vinden in één handig overzicht en eenvoudig te sorteren op categorieën. Wanneer je een cursus aanklikt is het in één oogopslag duidelijk waar een cursus uit bestaat en wat je hiervoor betaalt.

Trainingen van Office Training Centrum door Dlogic

Het resultaat van Office Training Centrum

De website staat inmiddels een aantal maanden online en de eerste examenaanvragen druppelen binnen. Daarnaast ontvangen ze inmiddels verschillende berichten binnen met vragen over de werkwijze en andere info over Office Training Centrum.

Raymond Huisman van Office Training Centrum is dan ook zeer tevreden over het resultaat “Ik heb vooraf aangegeven hoe ik de website graag wilde indelen. Dlogic luisterde goed en ze kwamen erg snel met passende ideeën om het nóg beter te maken. Je krijgt écht waar voor je geld en de ondersteuning van Dlogic was ontzettend fijn.”

Het leermoment

De website staat en het is er een om trots op te zijn. Nu is het de taak aan marketing om er écht uit te gaan springen. Na dit fijne resultaat is het de kunst om in het vervolg nóg sneller te schakelen. Zo kunnen we in een kortere tijd een prachtige website opleveren!

Wil jij ook een nieuwe website? Of kan je huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken? Neem dan snel contact op met info@dlogic.nl

Recente blogs

Waarom overstappen naar Google Analytics 4?| DLogic

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic