The Schepel Foundation

Wie zijn de The Schepel foundation?

The Schepel foundation is bedacht met als achterliggende gedachte om zo veel mogelijk kinderen op de wereld van een betere toekomst te voorzien. Tot op heden richten zij zich op het eiland Curacao, omdat de oprichter van de foundation daar gewoond heeft en daar ook gestart is met de stichting.

Daar komt bij dat een stichting runnen en behouden genoeg tijd vergt van de oprichter. Wij hebben ons steentje bij kunnen dragen door het sponsoren van de website de hosting en het onderhoud volledig op ons te nemen. Voor ons een kleine moeite, voor The Schepel foundation een gevalletje “alle kleine beetjes helpen”.

Wat doet The Schepel foundation?

Naast het bestuur werken er op de werkvloer op Curacao vrijwilligers die iedere week middels voetbal de kinderen coachen in de drie verschillende wijken waar de stichting actief is. The Schepel foundation is van mening dat je met sport veel kunt bereiken in de ontwikkeling van de kinderen.  Naast de coaches hebben, is er ook een psycholoog die op andere vlakken de kinderen coacht.

Alles valt en staat met vrijwilligers. De slogan van de stichting is dan ook ¨Samen voor een betere toekomst van ieder kind¨.

Ook leuk om te lezen

DLogic en de wielrenronde Rijsbergen Demarreert
Maatschappelijk ondernemen in actie: www.hetspanjaardsgat.nl
Bavel Onderneemt
Repair Cafe gemeente Zundert
Ben sportief toon respect

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier