Grote kerk Breda

Grote Kerk is hét icoon van Breda waar iedereen met recht trots op is. Het is een belangrijk Rijksmonument, een Brabants Topmonument en boven alles de huiskamer van Breda. Het is belangrijk om de Grote Kerk in al haar pracht te behouden.

Grote kerk Breda zet zich in voor de restauratie van de Grote kerk in Breda. De Grote Kerk van Breda hoort bij de vier topmonumenten van Brabant. Het mausoleum van de voorvaderen van onze koninklijke familie, onderstreept haar status. Dit historische bouwwerk is het onbetwiste middelpunt van de stad Breda. Een plek waar mensen rust vinden en het leven geëerd wordt.

De Grote Kerk is het baken van de stad Breda. Met het tienjarig restauratieplan blijft dit ook zo. Voor het restauratiewerk is in totaal zeven miljoen euro nodig.

Het tienjarig plan is onderverdeeld in projecten. We beginnen aan een deelproject als de kosten hiervoor gedekt zijn. Daarom zamelen we doorlopend geld in voor het behoud van de Grote Kerk.

De overheid heeft subsidie klaargezet. Voor elke euro die Bredanaars doneren, komen er twee bij uit deze pot. Bredanaars moeten dus laten zien hoe belangrijk de Grote Kerk voor de stad is. Wij als DLogic sponsoren dan ook jaarlijks met liefde & plezier!

Ook leuk om te lezen

DLogic en de wielrenronde Rijsbergen Demarreert
Maatschappelijk ondernemen in actie: www.hetspanjaardsgat.nl
Bavel Onderneemt
Repair Cafe gemeente Zundert
Ben sportief toon respect

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier