DLogic en de wielrenronde Rijsbergen Demarreert

Ontdek de betrokkenheid van DLogic bij de Rijsbergen Demarreert wielrenronde 2024. Van digitale ondersteuning tot actieve deelname, lees hoe DLogic meer dan 1200 sportievelingen verenigt voor dit bijzondere evenement.

In een tijd waarin technologie en maatschappelijke betrokkenheid steeds meer hand in hand gaan, is DLogic een schitterend voorbeeld van hoe bedrijven kunnen bijdragen aan hun gemeenschap. Dit jaar speelt DLogic een cruciale rol in de wielrenronde Rijsbergen Demarreert, die plaatsvindt op zondag 23 juni 2024. Dit jaarlijkse evenement, waaraan meer dan 1200 sportievelingen deelnemen, wordt ondersteund door de digitale expertise en actieve deelname van DLogic.

Het evenement: Rijsbergen Demarreert

De Rijsbergen Demarreert is niet zomaar een wielrenronde; het is een evenement dat draait om sportiviteit, saamhorigheid en de pracht van het landschap rondom Rijsbergen. Met een opkomst van meer dan 1200 fietsers is het een dag vol energie, competitie en plezier. De route leidt deelnemers door schilderachtige paden en uitdagende trajecten, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel renners als toeschouwers.

DLogic’s betrokkenheid

DLogic heeft zich niet alleen als sponsor verbonden aan de Rijsbergen Demarreert, maar heeft ook de digitale pijler van het evenement versterkt. De door hen ontwikkelde en beheerde website www.rijsbergendemarreert.nl is een centraal punt voor alle informatie omtrent het evenement. Met een intuïtieve interface en uitgebreide functionaliteiten zorgt de website ervoor dat deelnemers eenvoudig toegang hebben tot inschrijvingen, routekaarten, tijdschema’s en andere cruciale informatie.

Actieve deelname en vrijwilligers

Wat DLogic’s betrokkenheid echt bijzonder maakt, is de actieve deelname van het bedrijf aan de race. Verschillende medewerkers, en zelfs enkele klanten, stappen op de fiets om mee te doen aan de wielrenronde. Dit symboliseert hun ware sportieve geest en hun wens om deel te zijn van het evenement, niet alleen als sponsor, maar als actieve deelnemers. Bovendien heeft DLogic een aanzienlijk aantal vrijwilligers ingezet om het evenement soepel te laten verlopen. Van inschrijvingen beheren tot het coördineren van de logistiek, de vrijwilligers van DLogic spelen een essentiële rol.

 

Gemeenschapsimpact

De Rijsbergen Demarreert is meer dan een sportief evenement; het is een viering van gemeenschapszin en samenwerking. Door hun uitgebreide ondersteuning draagt DLogic bij aan het bevorderen van een gezonde levensstijl en versterkt het de lokale economie. Dit evenement creëert niet alleen een platform voor sportievelingen, maar bevordert ook sociale cohesie en gemeenschapszin.

Conclusie

DLogic’s betrokkenheid bij de wielrenronde Rijsbergen Demarreert gaat verder dan financiële steun; het is een toonbeeld van hun inzet voor de gemeenschap en hun passie voor sport. Door middel van sponsoring, digitale ondersteuning en actieve deelname bewijst DLogic dat bedrijven een aanzienlijke positieve impact kunnen hebben op lokale evenementen en gemeenschappen. Hun trotse partnerschap en deelname aan de Rijsbergen Demarreert benadrukken hun toewijding aan het bevorderen van sport, welzijn en samenhorigheid.

Ook leuk om te lezen

Maatschappelijk ondernemen in actie: www.hetspanjaardsgat.nl
Bavel Onderneemt
Repair Cafe gemeente Zundert
Ben sportief toon respect
Kerk in Achtmaal
Achtmaal.info

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier