Bavel Onderneemt

Bavel Onderneemt’t is een ondernemersvereniging die als doel heeft niet commerciële evenementen en activiteiten in Bavel financieel te ondersteunen. Tevens behartigt Bavel Onderneemt ’t de belangen van de ondernemers in Bavel.

Wat doet DLogic voor dit goede doel?

Voor Bavel Onderneemt, een netwerkvereniging in Bavel, hebben wij een nieuwe website ontwikkeld die volledig aansluit op de wensen van de vereniging. Met trots presenteren wij deze verbeteringen:

1. Zelfbeheer Ledenlijst: De vereniging kan nu moeiteloos hun ledenlijst online beheren. Dit betekent dat zij op elk moment en vanaf elke locatie wijzigingen kunnen doorvoeren en nieuwe leden kunnen toevoegen. Hierdoor is de informatie altijd actueel en gemakkelijk toegankelijk voor alle leden.

2. Online Sponsoring Aanvragen: Bedrijven die de vereniging willen sponsoren, kunnen nu eenvoudig online hun sponsoring verzoeken indienen. Dit maakt het proces efficiënter en transparanter, waardoor de vereniging meer betrokkenheid kan genereren van potentiële sponsors.

3. Automatisering van Publicatieborden: We hebben de mogelijkheid toegevoegd om verzoeken voor publicatieborden online te automatiseren. Hierdoor kunnen leden en bedrijven snel en gemakkelijk hun aankondigingen en verzoeken indienen, wat de communicatie binnen de vereniging verbetert.

4. Eenvoudig Zelfonderhoud: De nieuwe website stelt de klant in staat om de site zelfstandig te onderhouden en bij te werken. Dit betekent dat zij content kunnen toevoegen, bewerken en verwijderen zonder afhankelijk te zijn van externe hulp. Dit bespaart tijd en geld en zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is.

5. Financiële Steun van DLogic: DLogic heeft financiële steun verleend aan de vereniging om dit project te realiseren. Wij geloven in maatschappelijk ondernemen en zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Bavel Onderneemt.

Kortom, met deze verbeteringen hebben we de website van Bavel Onderneemt geoptimaliseerd, waardoor de vereniging beter kan voldoen aan de behoeften van haar leden en partners. Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan dit waardevolle initiatief.

Ook leuk om te lezen

Maatschappelijk ondernemen in actie: www.hetspanjaardsgat.nl
Repair Cafe gemeente Zundert
Ben sportief toon respect
Kerk in Achtmaal
Achtmaal.info
DLogic ondersteunt The Schepel Foundation
The Schepel Foundation

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier