blog

In drie maanden uw naam op de online kaart!

Online uw naamsbekendheid vergroten? We zorgen er voor dat uw doelgroep een banner van uw organisatie te zien krijgt op sites met advertentieruimte. Het is mogelijk zeer gericht te targetten: in een bepaalde regio of op websites die wij of u zelf uit kiest. Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze online marketing experts! 

Hoe gaan we te werk?

We gaan met u in gesprek of ontvangen een briefing met daarin de campagne doelstellingen. Wilt u de campagne richten op nieuwe klanten of wilt u retargeting inzetten om zo mensen die
u al kennen te herinneren aan uw bedrijf? Als dit duidelijk is maken we banners en maken we een speciale landingspagina op uw website die aansluit bij de campagne. De banner campagne wordt ingesteld en gedurende de drie maanden geoptimaliseerd.

Resultaat

Het allerbelangrijkste: wat levert het u op? Online naamsbekendheid bij uw doelgroep. We zorgen altijd dat alleen mensen die iets aan uw bedrijf hebben uw banner te zien krijgen. Dit kan op de volgende manieren:

●  Contextual targeting: een banner over alarmsystemen doet het goed naast een artikel dat gaat over inbraken.

●  Domein targeting: we kunnen de banners namelijk vertonen op websites waar u verwacht dat uw potentiële klanten te vinden zijn.

●  Retargeting: mensen die al eens op uw website hebben gekeken worden opnieuw benaderd via een banner.

Het is altijd mogelijk een target in te stellen op basis van locatie: Nederland of in de omgeving van een bepaalde stad of meerdere steden en gebieden. En er wordt een frequentie ingesteld zodat iemand niet oneindig vaak de banners te zien krijgt. Op basis van doelstellingen en concurrentie stellen we samen met u het campagne budget vast.

Vergroot ook uw online naamsbekendheid

Wilt u ook eenvoudig in drie maanden uw naam online op de kaart zetten?
Neem dan nu contact op met een van onze online marketing experts.

Uitleg SEO

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Recente blogs

Waarom een WordPress website? 7 redenen!

Vandaag in het zonnetje: Sebastiaan Holthuis

DLogic groeit📈 !

Jouw webdesign bureau in zevenbergen

Wij staan klaar om je te helpen met jouw bedrijf

Dlogic blijft groeien in het team en het aantal klanten. Daarom helpen we ook graag jou. 

Ontvang vrijblijvend informatie per e-mail of via een telefonische kennismaking.