Design start

Beste Klant,

Bedankt voor het kiezen van ons als jouw partner voor het ontwerpen van jouw website. Om ervoor te zorgen dat we het ontwerpproces soepel kunnen laten verlopen en jouw visie nauwkeurig kunnen vertalen naar een effectief webdesign, vragen we je om onderstaande informatie zo volledig mogelijk in te vullen en aan ons terug te sturen.

1
Stap 1
2
Stap 2
3
Laatste stap

Algemene informatie:

Naam van het bedrijf/organisatie:
Contactpersoon:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Website:
1. Doel van de website
Beschrijf kort het hoofddoel van de website. Wat wil je bereiken met de nieuwe website?
2. Stijl en uitstralinG
Hoe zou je de gewenste stijl van de website omschrijven? Denk hierbij aan aspecten zoals kleurenpalet, lettertypen, en algemene uitstraling.
3. Inhoud
Heb je al content die op de website moet worden geplaatst? Zo ja, kun je ons hierover informeren? Denk aan tekstuele inhoud, afbeeldingen, video's, etc.
4. Functionaliteiten
Zijn er specifieke functionaliteiten die je graag op de website zou willen hebben? Bijvoorbeeld een contactformulier, een blog, een winkelwagentje, etc.
5. Voorbeelden en inspiratie:
Heb je voorbeelden van websites die je aanspreken? Zo ja, deel ze dan met ons. Dit kan ons helpen om een beter beeld te krijgen van jouw voorkeuren.
6. DeadlineS
Heb je een specifieke deadline voor de oplevering van de website? Zo ja, wat is de gewenste datum?
Gelieve dit formulier in te vullen en naar ons terug te sturen vóór onze geplande startdatum voor het ontwerpproces. Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen met een prachtig webdesign.

Bedankt voor je medewerking en we kijken ernaar uit om samen te werken aan jouw nieuwe website!

Team DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier