Content aanleverformulier

Bedankt dat je ervoor hebt gekozen om met ons samen te werken voor jouw websiteproject. Om ervoor te zorgen dat we de content correct kunnen integreren in je nieuwe website, vragen we je om onderstaande informatie zo volledig mogelijk in te vullen en aan ons terug te sturen.

1
Algemene informatie
2
Content details
3
Extra informatie

Algemene informatie:

Naam van het bedrijf/organisatie:
Contactpersoon:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Website:

Content details:

Tekstuele inhoud:
Lever alle tekstuele inhoud aan die op de website moet worden geplaatst. Dit omvat onder andere: Home, Over ons, Producten/diensten, Contactgegevens, Andere pagina's (specificeren):
Afbeeldingen:
Lever alle afbeeldingen aan die op de website moeten worden gebruikt via WeTransfer. Zorg ervoor dat de afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn en passen bij de stijl en het doel van de website.
Dit omvat onder andere: Logo, Foto's van producten/diensten, Afbeeldingen voor de homepage slider, Andere afbeeldingen (specificeren):
Bestanden en documenten:
Indien van toepassing, lever eventuele bestanden, documenten, formulieren, of PDF's aan die op de website moeten worden geplaatst via WeTransfer.

Extra informatie

Specifieke instructies of vereisten:
Als er specifieke instructies of vereisten zijn met betrekking tot de content, laat het ons dan hier weten.
Deadline voor content levering:
Geef aan wanneer je de content uiterlijk aan ons kunt leveren. Dit stelt ons in staat om ons projectplan en de ontwikkeling van de website op tijd af te stemmen.

Gelieve dit formulier in te vullen en alle benodigde content naar ons terug te sturen vóór de opgegeven deadline. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het verzamelen van de content, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Bedankt voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,

Team DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier