2 minuten leestijd

17 november 2021

Excellentum aan het woord over de samenwerking met DLogic

Wij vroegen 1 van onze opdrachtgevers Excellentum een stukje te schrijven over de samenwerking. Voor ons is Excellentum inmiddels een waardevolle klant met een prettige manier van communiceren en tevens buurmannen. Hieronder de heren van Exellentum aan het woord: 

DLogic realiseert 2 maatwerk systemen & eigen website voor buurmannen Excellentum in het Bondpark in Breda.
We hebben in het verleden inmiddels 2 sites gehad via andere leveranciers. De aandacht en korte lijnen naar Dave vergemakkelijkte het om onze wensen te bespreken en met name de input van Dave in zowel het voortraject, maar zeker ook na oplevering hebben ons niet teleurgesteld. We zijn erg content met de site!

Welke systemen zijn er gemaakt?
Website www.excellentum.nl

Een website dient voor ons niet primair om gevonden te worden, maar veel meer als een bevestiging van hetgeen we bij een gesprek met een klant of kandidaat over onszelf vertellen. De uitstraling moet derhalve zakelijk en professioneel zijn en nieuwsgierigheid opwekken om meer te weten te komen van Excellentum.

Excellentum EAZY™

Excellentum EAZY™ doet de naam eer aan. De vooraf geselecteerde kandidaten, de shortlist, worden op dit platform aan de opdrachtgever gepresenteerd. Dus geen PDF CV’s meer via mail maar een AVG-proof en web-based introductie, incl. video pitch en assessment. Gebruiks- en klantvriendelijkheid staat voorop, kandidaten worden eenduidig en op identieke wijze voorgesteld, ‘easy’ dus!

Excellentum EXPRTZ™

Een database met kandidaten is een statische verzameling gegevens die snel verouderd is. EXPERTZ™ van Excellentum is een dynamisch netwerk van professionals dat, uiteraard AVG-proof, de Excellentum consultants ter beschikking staat tijdens de selectie van kandidaten voor een specifieke opdracht.

Samenwerking DLogic
Met tevredenheid kijken wij terug op de samenwerking met Dave en zijn team. De combinatie van gedegen kennis van de ‘techniek’ en het verdiepen in onze wensen , eisen en specifieke markt heeft tot een prima ‘collegiale’ samenwerking geleid. DLogic denkt goed mee en anticipeert op hetgeen wij willen bereiken met onze site.

 

Ook leuk om te lezen

Dit is de meest onweerstaanbare call to action! | DLogic
Jouw website performance verbeteren? Ontdek deze technieken! | DLogic
De vernieuwde aanpak van Kim Cupping: Efficiënt en resultaatgericht
5 trends voor de toekomst van WordPress | DLogic
AI inzetten voor jouw website | Dlogic

Gerelateerde blogs

Dit is de meest onweerstaanbare call to action! | DLogic

Jouw website performance verbeteren? Ontdek deze technieken! | DLogic

De vernieuwde aanpak van Kim Cupping: Efficiënt en resultaatgericht

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier