2 minuten leestijd

13 mei 2024

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.

Stel je voor: een partnership tussen een online marketingbureau en een ervaren webdesign bureau. De één gericht op het behalen van online doelstellingen van haar klanten, de ander gericht op de digitale uitstraling van haar klanten. Gecombineerd een prachtig koppel. Dat is precies wat er gebeurde toen eRocket en DLogic de handen ineensloegen. En jongens, wat een lancering was dat!

Online groei met eRocket

eRocket, dat klinkt alsof je de ruimte in gaat, toch? Nou, eigenlijk is dat niet zo ver van de waarheid. Dit jonge en frisse bedrijf gaat als een raket in de online wereld. Met een team van meer dan 20 eRocketeers zijn ze vastberaden om ondernemers te laten groeien in het universum van online marketing.

Wat maakt eRocket zo bijzonder? Nou, transparantie, eerlijkheid en snelheid zitten in hun DNA. En ze laten dat zien met hun eRocket Dashboard, waarmee je op elk moment van de dag alle cijfers, stats en acties kunt bekijken. In real-time. Dus waar je ook bent, jij hebt inzicht in de online groei van je onderneming.

DLogic zorgt voor passend webdesign

Maar zelfs raketten hebben af en toe wat hulp nodig om echt te schitteren, toch? Daar komt DLogic om de hoek kijken. Als bouwers van digitale dromen, waren we verheugd om samen te werken met eRocket aan hun nieuwe website.

Na een vliegende start in 2021 begonnen we met het ontwerptraject, waarbij we de wensen en verwachtingen van eRocket in kaart brachten. Samen met Yorick gingen we de uitdaging aan om de website een frisse look & feel te geven, eentje die echt bij het karakter van eRocket past.

Het migratieplan

En we zijn niet alleen gekomen om te kijken, we brachten ook een migratieplan mee om alle waardevolle content van de oude WordPress-website over te brengen naar de nieuwe, flitsende versie. Want als je eenmaal een online universum hebt opgebouwd, wil je dat niet zomaar achterlaten!

Ondersteuning en groei

Maar het echte geheim van deze samenwerking? Het is een duurzaam partnerschap, waarbij eRocket blijft groeien en wij blijven ondersteunen. Of het nu gaat om het finetunen van de website of het hosten ervan, we staan zij-aan-zij met eRocket om ervoor te zorgen dat hun online raket altijd op volle kracht vooruit gaat.

Dus, als je op zoek bent naar een avontuur in het online universum, weet dan dat eRocket en DLogic altijd klaar staan om je mee te nemen op een onvergetelijke reis.

 

Ook leuk om te lezen

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.
Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic
Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic
Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic
Wat voor foto’s kies jij voor jouw website? | Dlogic

Gerelateerde blogs

Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic

Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic

Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier