blog

Een actuele site is een aantrekkelijke site

Schermafbeelding 2015-08-27 om 19.27.41Eindelijk is hij er: uw splinternieuwe, net opgeleverde website of webshop. Vanaf nu weten potentiële klanten u online te vinden. Toch?

Het probleem met veel websites is echter dat ze na oplevering in een rap tempo verouderen. Er is veel werk gestoken in de teksten, vormgeving en functionaliteit, maar daarna blijft het daarbij. Gevolg: de inhoud is na verloop van tijd eigenlijk niet meer actueel en in de zoekresultaten van Google zakt uw website steeds verder naar beneden. Die populaire zoekmachine geeft namelijk de voorkeur aan dynamische sites met veel teksten, bijvoorbeeld in de vorm van blogs. En dus geldt: een actuele site is een aantrekkelijke site.

Veel bedrijven vinden het echter lastig om regelmatig kritisch naar hun eigen website te kijken en de functionaliteit te controleren. Mensen begrijpen bijvoorbeeld niet goed hoe zeer het van belang is hun website te onderhouden en de content regelmatig te vernieuwen. Of er is gewoonweg geen tijd voor omdat dagelijkse werkzaamheden voorrang vereisen. Echter, in de online wereld geldt meer dan ooit dat stilstand achteruitgang is.

Bij Dlogic helpen we u ook na oplevering van uw site of webshop graag met het up-to-date houden van uw website. Wij kunnen u adviseren over hoe u dit zelf kunt doen, maar we bieden ook ondersteuning bij het regelmatig actualiseren van de inhoud. Zo wordt uw site aantrekkelijker voor zowel potentiële klanten als zoekmachines en weet u zeker dat uw bedrijf gevonden wordt!

Recente blogs

Waarom overstappen naar Google Analytics 4?| DLogic

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic