1 minuut leestijd

10 juni 2021

Dlogic realiseert website voor het mobiele alarm Wuzzi Alert®

Deze week zetten we Wuzzi Alert® in het zonnetje. Ook vertellen we je meer over de totstandkoming van de samenwerking met deze marktleider in mobiele alarmering, het bedrijf achter Wuzzi Alert® heeft namelijk net als Dlogic Bredase roots en daar mogen we trots op zijn! 

Marc & Frank heb ik beide bij de 07:00 ochtendploeg bij Basic Fit leren kennen, nog voor corona, zo zijn we in gesprek gekomen en van het 1 kwam het ander. Na enkele maanden zijn we dan ook rond de tafel gegaan voor het vernieuwen van de Wuzzi Alert® website. Samen met de grafisch designer van Wuzzi Alert Babs Baay, hebben we deze website dan ook zeer fijn gerealiseerd.

De kwaliteit die deze mannen in de dienstverlening, mobiele apparaatjes en alarmhorloges hebben zitten, maakt het voor ons meer dan de moeite waard om Wuzzi Alert® in het zonnetje te zetten! Met het mobiel alarm van Wuzzi Alert® ben je namelijk altijd en overal veilig. Deze alarm apparaatjes voor personenalarmering zijn zowel geschikt voor jongeren als ouderen. En werken zowel binnen als buiten op basis van een Wuzzi Alert® abonnement. Alle alarm apparaatjes zijn voorzien van locatiebepaling, met één druk op de alarmknop weet de gealarmeerde direct waar jij je bevindt. Meer weten? Check www.wuzzialert.com

Naast het ondernemen, delen we nog een liefde en dat is NAC, hopelijk snel weer een vol stadion met doelpunten en bier. Voor nu moeten jullie het doen met deze foto ;-).

Ook leuk om te lezen

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic
eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.
Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic
Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic
Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic

Gerelateerde blogs

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.

Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier