blog

Dlogic presenteert: WordPressupdates.nl

Met de toegenomen bewustwording voor veiligheid op het internet en het toegenomen belang van snelheid en bereikbaarheid tilt Dlogic het onderhoud van websites en webshops naar een hoger plan. Dat doen we met WordPressupdates.nl, onze onderhoudsservice waarmee u verzekerd bent van maandelijkse updates van uw site, zodat deze optimaal veilig en snel blijft werken.

Verbeterde service

Natuurlijk konden zowel nieuwe als bestaande klanten altijd al bij ons terecht voor onderhoud van hun WordPress website, maar dit onderdeel wordt nu verder geoptimaliseerd en volledig overgeheveld naar WordPressupdates.nl. Op deze manier kunnen we ons met Dlogic beter richten op onze core business: het ontwikkelen en realiseren van websites en webshops.

Voor u als klant verandert er in de praktijk weinig: u krijgt nog steeds de uitstekende service die u van ons gewend bent. Het enige verschil is dat het contact bij vragen of problemen en de facturatie voortaan lopen via WordPressupdates.nl.

Het belang van onderhoud

Het goed onderhouden van websites en webshops werd in het verleden vaak gezien als een ondergeschikte zaak. Gelukkig realiseren steeds meer ondernemers en organisaties zich dat zij op het gebied van veiligheid en bereikbaarheid geen enkel risico kunnen en moeten nemen. Met een onderhoudsabonnement van WordPressupdates.nl krijgen maandelijks automatisch alle plugins en thema’s in WordPress een update, zodat deze optimaal werken. Ook wordt er een veiligheidscheck uitgevoerd, waarbij spam en malware worden verwijderd. Zo zijn u en de bezoekers van uw site verzekerd van een veilige web-omgeving en een snelle en functionele website of webshop, zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen.

Meer informatie

Heeft u nog geen onderhoudscontract voor uw WordPress website of webshop, of wilt u meer informatie over het belang van onze service? Neem dan een kijkje op onze gloednieuwe website www.wordpressupdates.nl. Hier leggen we kort en bondig uit waarom goed onderhoud tegenwoordig van groot belang is en vindt u een overzicht van onze verschillende abonnementen. Of neem contact op via support@wordpressupdates.nl.

Recente blogs

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic

Wat is UX design? | DLogic Webdesign bureau